some

Presentatietrainingen & Coaching

We leren mensen vrijuit spreken

Persoonlijke groei door krachtig en inspirerend te communiceren. Daar geloven wij in.  Bijna niemand wordt geboren als natural speaker. Onze trainingen zijn dan ook gericht op spreken met impact. We gaan verder dan de standaard presentatie technieken. We leren je om echt iets van jezelf in te brengen. Zodat je overal moeiteloos en met plezier kunt spreken.

Ervaar resultaat bij:

  • Presenteren of speechen
  • Pitchen
  • Belangrijke gesprekken
  • Online meetings
  • Vergaderingen en besprekingen
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Trainingen

Voluit leren in een veilige omgeving met veel oefenen en eerlijke feedback. Zodat mensen vanuit vertrouwen tevoorschijn kunnen komen. Dat is het succes van onze trainingen.

Meer info

Incompany

In bedrijfstrajecten op maat combineren we presentatietechnieken met invalshoeken vanuit NLP, systemisch werk, theater en lichaamswerk. We gaan snel de diepte in middels training of coaching.

Meer info

Coaching

Met persoonlijke coaching kun je in korte tijd grote stappen zetten. Je werkt aan het stevig neerzetten van je verhaal. Maar krachtig leren spreken is ook groeien in persoonlijk leiderschap.

Meer info
<span>Spreker</span> boeken?

Spreker boeken?

Op zoek naar invulling voor een dagprogramma of spreker voor een event? We geven krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips. Op het gebied van verbinding, zingeving, effectiviteit & spreken.

Meer info

Waarom Speechen.nl?

Het team van Speechen.nl is bevlogen en betrokken. Dat voel je.
Veel trainingen in kleine groepen. Ruimte voor persoonlijk contact.
Inspirerend spreken door vanuit vertrouwen jezelf in te brengen.
Leer niet alleen met je hoofd, maar ook door te ervaren en te doen.
Oog voor persoonlijke groei. Bouw aan fundament en persoonlijk leiderschap.
Een bijzondere trainingslocatie. Goed bereikbaar met auto en OV.

Onze Trainingen

Wij leren mensen spreken met impact. Bij Speechen.nl ga je niet voor saaie of afstandelijke presentaties maar voor inspirerend en authentiek presenteren. Onze meest gekozen training is de presentatietraining Goed leren persenteren.

Alle trainingen

Presentatietraining: Goed leren presenteren

De presentatietraining ‘Goed leren presenteren’ is onze meest complete training rondom presenteren en spreken. Fysiek,

Inschrijven

Training Spreekangst wordt Stemkracht

Na deze spreekangst training spreek je vrijuit en vol zelfvertrouwen. Je kunt goed omgaan met

Inschrijven

Presenteren vanuit zelfvertrouwen

De training ‘Presenteren vanuit zelfvertrouwen’ is onze basis PLUS training. Je maakt je de basisprincipes

Inschrijven

Presenteren: 'de basis'

De training Presenteren: ‘de basis’ is onze instaptraining. Gericht op (startende) sprekers die kennis willen

Inschrijven

Opleiding Presentatietrainer en Presentatiecoach

Persoonlijke ontwikkeling door het versterken van spreek- en presentatievaardigheden. Daar gaat het over tijdens deze

Inschrijven

Training Storytelling

In de online training storytelling  maak je je de basisprincipes van storytelling eigen. Je kunt

Inschrijven

Eerstvolgende trainingen

Opleiding Duur Data
Goed leren presenteren 3 dagen 20, 21 januari en 4 februari 2022 Direct Inschrijven
Aanscherpavond 10 februari 2022 Direct Inschrijven
Spreekangst wordt stemkracht 4 dagen 14, 15 februari en 7, 8 maart 2022 Direct Inschrijven
Presenteren 'de basis' 1 dag 4 maart 2022 Direct Inschrijven

Anderen over Speechen.nl

Een absolute aanrader!

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een aanscherpavond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen, mijn verhaal te oefenen en letterlijk te ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Ben zo trots op mezelf

Het ging onwijs goed! Ben zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties en ze vroegen mij zelfs om trainer te worden of te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. Mensen gaven aan dat ze me inspirerend vonden en door mijn verhaal geraakt werden. M’n doel is dus helemaal behaald! Mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige begeleiding, huiswerkopdrachten en vertrouwen kon ik daar zo staan.

Yara (Coach)
Vol goede moed

Toen ik de derde dag naar de locatie van de training liep was ik al veel minder zenuwachtig. Ik voelde dat het goed ging komen. Vol goede moed ging ik de laatste twee dagen tegemoet. Dat bleek achteraf terecht, ik heb ontzettend veel geleerd. Ik denk dat ik nu een stuk sterker overkom.

Joris (Teammanager)
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (freelance communicatieadviseur)
Dit gaat verder dan presenteren

Ik heb vanuit diverse MT-functies al heel wat trainingen gehad, maar deze behoort toch wel tot één van de besten. Dit gaat verder dan presenteren. Dit is persoonlijk leiderschap in contact. Wat een ontzettend gave training. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich weten te ontwikkelen in het presenteren. Ik vond het een super mooie ervaring met uitstekende begeleiding. Ik heb echt kunnen oefenen met presenteren. Ik heb mezelf kunnen uitdagen om emoties te tonen en om mensen te inspireren met mijn verhaal! Ik gun dit iedereen.

Niels Bontje (Directeur Marketing ai)
Het resultaat was verbluffend

Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling of in een kleine setting coaching wilt: vraag Speechen.nl! In hun hele doen en laten verstaan ze hun vak. Ze weten met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Met een eenvoudige aanpak stellen zij in korte tijd mensen in staat om hun eigen verhaal te vertellen, de kernboodschap over te brengen en dit op een manier die mensen raakt. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb

Speechen trainde Incompany bij o.a.

Inspiratie, Tips & Blogposts

De huwelijksspeech

Hoe maakt en geef je een goede huwelijksspeech? Wat is het verschil met een gewone speech? Dit stappenplan helpt je op weg.

Ons Verhaal

Wij zijn al 20 jaar expert op het gebied van spreken en presenteren. Persoonlijke groei door krachtig en inspirerend te communiceren. Daar geloven wij in. Iedereen kan altijd en overal een goed verhaal vertellen. We leren mensen vrijuit te spreken. En om daarbij ook vooral zichzelf te laten zien.

Ons <span>Verhaal</span>

Wij hebben lak aan de norm van saaie, afstandelijke of geforceerde presentaties. Dan is dat maar gezegd. Want alleen een authentiek verhaal zorgt voor echt contact tussen spreker en publiek. Voor verbinding tussen mensen. Dé ingrediënten voor een inspirerend verhaal. Jezelf laten zien en je eigen verhaal inbrengen. Vertrouwen op het moment. Daarvoor is lef nodig. Dit is wat we mensen leren in onze trainingen. En als je het ons vraagt is dat ook wat de wereld nodig heeft.

Door steeds kleine stappen te nemen, is de effect van onze aanpak groot. We werken toe naar moeiteloos spreken met impact. Door mensen in contact te brengen met hun intrinsieke motivatie en eigen verhaal. We werken volgens een door ons ontwikkelde methodiek. We combineren daarbij invalshoeken van theater, NLP tot systemisch werk, karakterstructuren, missiewerk en lichaamswerk. Je leert hoe je je verhaal kunt overbrengen door juist heel dichtbij jezelf te blijven. Persoonlijk en pakkend spreken.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.