some

Over Speechen.nl

Iedereen kan altijd en overal een goed verhaal vertellen

Presentatievaardigheden zijn positief voor je zelfvertrouwen. Ze stimuleren je vermogen om jezelf optimaal te ontplooien. Oftewel persoonlijke groei door krachtig en inspirerend te communiceren. Daar geloven wij in.

Wij zijn een team van enthousiaste, praatgrage specialisten . Met oog voor persoonlijk contact, verbinding en echte verhalen. We leren mensen zichzelf te laten zien en hun eigen verhaal in te brengen. Al 20 jaar expert op het gebied van spreken en presenteren.

Vrijuit spreken en vertrouwen op je intuïtie. Daarvoor is lef nodig. Om uit je comfortzone durven komen. Dit is wat we mensen leren. En als je het ons vraagt, is dit wat de wereld nodig heeft.

Contact opnemen Onze reviews
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Onze bevlogen mensen

Majlis Schweitzer Majlis Schweitzer
LinkedIn

Majlis Schweitzer

Trainer/coach & mede-eigenaar
Susanne Kuitenbrouwer Susanne Kuitenbrouwer
LinkedIn

Susanne Kuitenbrouwer

Marketingmanager & mede-eigenaar
Evelien Roosen Evelien Roosen
LinkedIn

Evelien Roosen

Accountmanager, organisatie & mede-eigenaar
Sara Bruinsma Sara Bruinsma

Sara Bruinsma

Trainer & coach
Sanna Langereis Sanna Langereis

Sanna Langereis

Trainer & coach
Roeland Mesland Roeland Mesland

Roeland Mesland

Trainer & coach
Edward Kalisvaart Edward Kalisvaart
Douwke de Backer Douwke de Backer

Douwke de Backer

Trainer & coach
Claudia Vaumont Claudia Vaumont

Claudia Vaumont

Professioneel regelaar
Roeland Schweitzer Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer

Oprichter Speechen.nl, trainer/coach & schrijver

Onze visie op presenteren

Wij hebben lak aan de norm van saaie, afstandelijke of geforceerde presentaties. Dan is dat maar gezegd.

Want alleen een authentiek verhaal zorgt voor echt contact tussen spreker en publiek. Voor verbinding tussen mensen. Dé ingrediënten voor inspiratie.

 

Speechen.nl

  • Trainingen in groepen in Black Cat Theater in Amsterdam
  • Individuele presentatiecoaching (ook online)
  • Een bewezen eigen trainingsmethode met handboek ‘Presenteren is een feest’
  • Incompany trainingen in theater of eigen locatie
  • Kennisbank op Speechen.nl met spreektips, voorbeelden en info over spreekangst

Anderen over Speechen.nl

Mijn eigen rol

“Wat een reis is dit geweest. Ik twijfelde vooraf of het echt mijn ambitie was om anderen te leren presenteren. Tijdens de opleiding werd me duidelijk dat anderen leren presenteren veel meer omvat dan ik had verwacht.

Mijn eigen rol als trainer werd meer en meer helder. Het geloof in mijzelf en in wat ik allemaal te bieden heb, groeide. Deze opleiding neem ik mee voor de rest van mijn leven. Ik durf nu veel meer vanuit de kern te werken. Mijzelf laten zien als trainer en coach helpt mij enorm om passievol te kunnen werken. Mijn energie blijft maar stromen!”

Nathalie opleiding presentatietrainer presentatiecoach
Nathalie Barkmeijer (leefstijltraining en coaching)
over Opleiding Professioneel Trainer
Een stevige basis

“Tijdens de opleiding ben ik er vol ingedoken. Ik ben af en toe kopje onder gegaan, maar steeds weer boven gekomen. Dit was een fantastische 2-in-1 reis waarin ik heb ervaren hoe leuk ik het vind om mijn verhaal te delen. En daarnaast heb ik nu een stevigere basis voor mijn begeleiding. De theorie en sommige oefeningen heb ik direct toegepast in mijn 1-op-1 coaching. De basis voor een impactvolle training ga ik inzetten om webinars te maken.

Ik heb erg genoten van het hele traject. Majlis heeft zoveel kennis en ervaring in huis, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Haar voorbereiding is voelbaar, haar improvisatievermogen briljant. Een ontzettende aanrader!”

Mariska opleiding coach presenteren
Mariska van Dam (lichaamsgerichte traumatherapeut)
over Opleiding Professioneel Trainer
Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben blij dat ik voor de training ‘Sprekend Leiderschap’ heb gekozen. Heb deze training inmiddels aan meerdere personen aanbevolen!

De training gaat uit van je eigen verhaal. Ik heb geleerd de balans te vinden tussen woorden, emoties en energie. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen over mijn eigen verhaal en kan nu tijdens presentaties en gesprekken mijn verbale en non-verbale communicatie beter doseren. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in hoe mijn eigen verhaal heeft geleid tot gedrag en zelfs belemmerende overtuigingen. Ook als onderdeel voor persoonlijke ontwikkeling kan ik deze training van harte aanbevelen.”

Sprekend leiderschap review Tames
Tames Rietdijk (Managing Director)
over Sprekend Leiderschap
Zo trots op mezelf

“Het ging onwijs goed. Zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties, mensen vonden mijn verhaal inspirerend en werden erdoor geraakt. Ze vroegen mij zelfs om trainer te worden en vaker te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. M’n doel is dus helemaal behaald, mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige coaching en huiswerkopdrachten had ik het vertrouwen om er te staan.”

Yara (Coach)
over Goed leren presenteren
Hartverwarmende reacties

“Na het volgen van een twee trainingen bij Speechen.nl, was het voor mij belangrijk om te blijven oefenen met presenteren. Dit heb ik twee keer gedaan tijdens een podium-inspiratieavond.  Net zoals tijdens de trainingen, wordt er een veilige en fijne setting gecreëerd. En het mooie is, ook hier hoeft het niet perfect! Ik kreeg achteraf hartverwarmende reacties.

Sharon (leidinggevende)
over Spreekangst wordt Stemkracht

Onze werkwijze

Vrijuit leren spreken in een veilige omgeving. Veel oefenen in kleine stapjes en eerlijke feedback. Zodat mensen vanuit vertrouwen tevoorschijn kunnen komen. Dat is het succes van Speechen.nl.

We werken toe naar moeiteloos presenteren met impact. Dit doen we volgens een unieke eigen methodiek. We combineren daarbij verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld vanuit theater, NLP, systemisch werk en lichaamswerk. Je leert hoe je je verhaal kunt overbrengen door juist heel dichtbij jezelf te blijven. Persoonlijk en pakkend presenteren.

NRTO-keurmerk

Volg je een training of opleiding bij Speechen.nl? Dan weet je dat je op de juiste plek bent. We hebben namelijk het NRTO-keurmerk. Dit houd in dat we aan de voorwaarden van het NRTO voldoen, gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontstaan Speechen.nl

Speechen.nl is opgericht door Roeland Schweitzer. Als tekstschrijver hielp hij mensen hun speech te oefenen. Hij verdiepte zich in de kunst van het spreken. Roeland groeide uit tot expert op het vlak van presenteren. In zijn zoektocht schreef hij de boeken ‘Nooit meer verlegen’ en ‘Presenteren is een feest’.

Dochter Majlis volgde haar eigen pad met het geven van leiderschapstrainingen. Na verloop van tijd ontstond een samenwerking. Hierin vulden presenteren en leiderschap elkaar perfect aan. Vader en dochter leerden van elkaar én met elkaar. Steeds mooiere trainingen waren hiervan het resultaat. Inmiddels heeft dochter Majlis samen met haar compagnons het stokje overgenomen.

Ingrediënten training en coaching

De basis van onze trainingen ligt naast onze jarenlange ervaring ook in diverse theorieën. Waaronder: Deep Democracy, Theory U, Transactionele analyse, systemische perspectieven, NLP, stemexpressie, motivatietheorie van Alderfer, Sprankmodel, Graveslevels & Spiral Dynamics, Tao Tse Chjing, mindfullness en groepsdynamica volgens Tuckman. Daarom veel verder dan presentatietechnieken alleen….

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up