fbpx
some

Over Speechen.nl

Iedereen kan altijd en overal een goed verhaal vertellen

Presentatievaardigheden zijn positief voor je zelfvertrouwen. Ze stimuleren je vermogen om jezelf optimaal te ontplooien. Oftewel persoonlijke groei door krachtig en inspirerend te communiceren. Daar geloven wij in.

Wij zijn een team van enthousiaste, praatgrage specialisten . Met oog voor persoonlijk contact, verbinding en echte verhalen. We leren mensen zichzelf te laten zien en hun eigen verhaal in te brengen. Al 20 jaar expert op het gebied van spreken en presenteren.

Vrijuit spreken en vertrouwen op je intuïtie. Daarvoor is lef nodig. Om uit je comfortzone durven komen. Dit is wat we mensen leren. En als je het ons vraagt, is dit wat de wereld nodig heeft.

Contact opnemen Onze reviews
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Onze bevlogen mensen

Majlis Schweitzer Majlis Schweitzer
LinkedIn

Majlis Schweitzer

Coach / Trainer/ programmamaker & mede-eigenaar
Susanne Kuitenbrouwer Susanne Kuitenbrouwer
LinkedIn

Susanne Kuitenbrouwer

Marketing & Communicatie & mede-eigenaar
Evelien Roosen Evelien Roosen
LinkedIn

Evelien Roosen

Accountmanagement, organisatie & mede-eigenaar
Sara Bruinsma Sara Bruinsma

Sara Bruinsma

Trainer & coach
Sanna Langereis Sanna Langereis

Sanna Langereis

Trainer & coach
Angelique Koppelman Angelique Koppelman

Angelique Koppelman

Officemanager
Roeland Schweitzer Roeland Schweitzer

Roeland Schweitzer

Oprichter Speechen.nl, trainer/coach & schrijver

Onze visie op presenteren

Wij hebben lak aan de norm van saaie, afstandelijke of geforceerde presentaties. Dan is dat maar gezegd.

Want alleen een authentiek verhaal zorgt voor echt contact tussen spreker en publiek. Voor verbinding tussen mensen. Dé ingrediënten voor inspiratie.

 

Speechen.nl

  • Trainingen in groepen in Black Cat Theater in Amsterdam
  • Individuele presentatiecoaching (ook online)
  • Een bewezen eigen trainingsmethode met handboek ‘Presenteren is een feest’
  • Incompany trainingen in theater of eigen locatie
  • Kennisbank op Speechen.nl met spreektips, voorbeelden en info over spreekangst

Anderen over Speechen.nl

Zo trots op mezelf

“Het ging onwijs goed. Zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties, mensen vonden mijn verhaal inspirerend en werden erdoor geraakt. Ze vroegen mij zelfs om trainer te worden en vaker te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. M’n doel is dus helemaal behaald, mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige coaching en huiswerkopdrachten had ik het vertrouwen om er te staan.”

Yara (Coach)
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (Freelance Communicatieadviseur)
Veel verder dan presenteren

“Ik heb vanuit diverse MT-functies heel wat trainingen gevolgd, maar deze behoort toch wel tot één van de besten. Dit gaat veel verder dan presenteren. Dit is persoonlijk leiderschap in contact. Wat een ontzettend gave training. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich weten te ontwikkelen in het presenteren. Een super mooie ervaring met uitstekende begeleiding. Ik heb echt kunnen oefenen met presenteren. En ik heb mezelf kunnen uitdagen om emoties te tonen om mensen te inspireren met mijn verhaal! Ik gun dit iedereen.”

Niels Bontje (Directeur Marketing ai)
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Ik begon het leuk te vinden!

“Een paar weken geleden heb ik de training van Speechen.nl met succes afgerond! Met Majlis als onze geweldige presentatie goeroe. En er gebeurde iets wat ik nooit had verwacht. Ik begon het leuk te vinden om presentaties te geven en informatie te delen voor een publiek! Ik kan deze training van harte aanbevelen aan iedereen die zich niet helemaal op zijn gemak voelt bij het geven van presentaties!”

Jacinta (HR manager)

Onze werkwijze

Vrijuit leren spreken in een veilige omgeving. Veel oefenen in kleine stapjes en eerlijke feedback. Zodat mensen vanuit vertrouwen tevoorschijn kunnen komen. Dat is het succes van Speechen.nl.

We werken toe naar moeiteloos presenteren met impact. Dit doen we volgens een unieke eigen methodiek. We combineren daarbij verschillende invalshoeken. Bijvoorbeeld vanuit theater, NLP, systemisch werk en lichaamswerk. Je leert hoe je je verhaal kunt overbrengen door juist heel dichtbij jezelf te blijven. Persoonlijk en pakkend presenteren.

NRTO-keurmerk

Volg je een training of opleiding bij Speechen.nl? Dan weet je dat je op de juiste plek bent. We hebben namelijk het NRTO-keurmerk. Dit houd in dat we aan de voorwaarden van het NRTO voldoen, gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontstaan Speechen.nl

Speechen.nl is opgericht door Roeland Schweitzer. Als tekstschrijver hielp hij mensen hun speech te oefenen. Hij verdiepte zich in de kunst van het spreken. Roeland groeide uit tot expert op het vlak van presenteren. In zijn zoektocht schreef hij de boeken ‘Nooit meer verlegen’ en ‘Presenteren is een feest’.

Dochter Majlis volgde haar eigen pad met het geven van leiderschapstrainingen. Na verloop van tijd ontstond een samenwerking. Hierin vulden presenteren en leiderschap elkaar perfect aan. Vader en dochter leerden van elkaar én met elkaar. Steeds mooiere trainingen waren hiervan het resultaat. Inmiddels heeft dochter Majlis samen met haar compagnons het stokje overgenomen.

Ingrediënten training en coaching

De basis van onze trainingen ligt naast onze jarenlange ervaring ook in diverse theorieën. Waaronder: Deep Democracy, Theory U, Transactionele analyse, systemische perspectieven, NLP, stemexpressie, motivatietheorie van Alderfer, Sprankmodel, Graveslevels & Spiral Dynamics, Tao Tse Chjing, mindfullness en groepsdynamica volgens Tuckman. Daarom veel verder dan presentatietechnieken alleen….

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up