fbpx
some

Training Sprekend leiderschap

Leiderschap wordt zichtbaar door je uit te spreken. Sprekend leiderschap. Durf te gaan staan voor je verhaal, je hoeft jezelf niet te bewijzen. Spreken gaat niet over het leren van trucjes maar over jezelf.

Sprekend leiderschap is een verdiepende training. We combineren elementen van goed leren presenteren en persoonlijk leiderschap. Gezien en geloofd worden als leider, vraagt om het doorleven van je eigen thema’s. Stap voor stap ontdekken wie je bent en wat je persoonlijke drive is.

Je leert dit vervolgens inbrengen in ieder contact. Spannend en tegelijk bevrijdend. Het is wat contact bijzonder maakt. En straalt vertrouwen, autoriteit en senioriteit uit.

Spreken next level, altijd en overal impact.

Contact opnemen Direct inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Na de training Sprekend leiderschap

Weet je wat je drijfveren zijn en wat je te bieden hebt. Je kunt deze kennis inbrengen in uiteenlopende gesprekken en presentaties.

Je bent in staat om op ieder moment een goed verhaal te houden waarin je recht doet aan jezelf en je publiek. Je toont leiderschap door duidelijk te zijn over wensen en verwachtingen. Je kunt kennis en ervaring inzetten om jezelf te positioneren en op senior niveau te kunnen schakelen.

Situaties waarin je resultaat zult zien

 • Inspirerende (netwerk)gesprekken voeren
 • Succesvol spreken in het openbaar
 • Vergaderingen
 • Intern presenteren
 • Online trainingen of meetings
 • Pitchen
 • Anderen overtuigen
 • Omgaan met weerstand

Sprekend leiderschap - trainster Majlis vertelt

Voor wie?
Deze training is geschikt voor iedereen die al een training bij Speechen.nl heeft gevolgd. Voor wie graag een stap extra zet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ga staan voor je eigen verhaal en stap in je eigen grootsheid.

Nog geen training bij Speechen.nl gevolgd? Kies dan voor het complete leiderschapspakket. Hierin combineer je de trainingen Goed leren presenteren en Sprekend leiderschap met persoonlijke coaching.

Inhoud training Sprekend leiderschap
Tijdens deze training ga je aan de slag met individuele leerdoelen waarop je persoonlijke feedback krijgt.

 

Dag 1: Focus en verkenning

De eerste dag maak je kennis met elkaar en met je persoonlijke doelen. Wat is jouw gewenste eindresultaat? Tijdens deze kennismaking verken je het belang van smalltalk en hoe dat werkt in presentaties.

Natuurlijk haal je ook de basis van presenteren weer op. Door middel van interactieve oefeningen en een checklist die je kunt inzetten bij je voorbereidingen.

Als je helder hebt wat je uit deze training wil halen, zet je een eerste stap in het verkennen van maskers. Hoe dienen de maskers die je draagt je en waar zitten ze in de weg.

Dag 2: Onderstroom

De tweede dag duik je in de onderstroom door te werken met persoonlijke waarden. Wat heeft voor jou betekenis. Wanneer ga je staan voor je verhaal. Wanneer komt het gevoel dat het zin heeft.

Je ontdekt wat jou te doen in iedere ontmoeting. En wat je laat zien. Dit ga je onderzoeken door middel van persoonlijke oefeningen. In kleine veilige stappen. Alleen, in kleine groepjes en met de hele groep. 

Waar nodig ondersteunt Majlis dit met de weldaad van ademwerk, chikungs en hyperactivatie.

Dag 3: Aanwezigheid

De derde dag staat in het teken van aanwezigheid. Wanneer ben je aanwezig en wanneer niet? Hoe is dat waar te nemen voor een ander. En hoe is dat waarneembaar voor jezelf?

Wat is daarin jouw natuurlijke beweging, waar zit mogelijke groei en hoe kun je dat vorm geven? Het gaat ook over tevoorschijn komen, voorbij de schaamte oefenen met jezelf helemaal inbrengen.

Deze dag werk je toe naar een slotpresentatie die je thuis al hebt voorbereid over iets wat er werkelijk toe doet.

Dag 4: Alles komt samen

Deze vierde zet je de puntjes op de i en vier je de ontwikkeling die je bij jezelf en de anderen waarneemt. 

Je onderzoekt de kracht van tussenruimte. Hoe jij je daartoe verhoudt en hoe je dit voor je kunt laten werken. Je onderzoekt ook de bezwaren van jouw presentatie, de advocaat van de duivel, de interactie en ondersteunende gebaren.

We ronden de dag af met de slotpresentaties voor deze dag waarin alles samen komt.

De investering voor deze vierdaagse training is €1975,-

Dit is exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en een lekkere en gezonde lunch.

EXTRA: Een jaar lang gratis deelname aan onze aanscherpavonden om te oefenen en je kennis op te frissen (5x per jaar). Ter waarde van €100,-

EXTRA: Het handboek ‘Presenteren is een feest’, bestseller van Roeland Schweitzer (de grondlegger van Speechen.nl). Ter waarde van €21,-

 

De investering voor ons complete leiderschapspakket is €3695,-

In dit pakket zitten de trainingen Goed leren presenteren en Sprekend leiderschap. Dit wordt aangevuld met 2x 2 uur presentatiecoaching.

Locatie:
Deze training vindt plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Corona
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de NOBTRA om onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom kun je je je met een gerust hart inschrijven. Mocht deelname niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, dan kun je in dat geval (kosteloos) omboeken naar een andere datum.

Tijden:
De trainingsdagen zijn van 10:00 uur tot ongeveer 17:30 uur (gunstig qua files).

Trainer:
Deze training wordt gegeven door Majlis Schweitzer. Persoonlijke reviews van Majlis vind je op Springest.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

Onze enthousiaste en deskundige trainers creëren een veilige omgeving binnen de kleine groepen waarmee ze trainen. Het echte succes van een goede presentatietraining zit in oefenen in een groep en het krijgen van feedback. Daar geloven wij in.

De basis van onze trainingen ligt naast onze jarenlange ervaring ook in diverse theorieën.

Theorie spreekangsttraining

 • Deep Democracy
 • Theory U
 • Transactionele analyse
 • Systemische perspectieven
 • NLP
 • Stemexpressie
 • Motivatietheorie van Alderfer
 • Sprankmodel
 • Graveslevels & spiral dynamics
 • Tao Tse Chjing
 • Mindfullness
 • Groepsdynamica volgens Tuckman
 • Gestalttherapie

Inschrijven voor Sprekend leiderschap

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer trainingsdata

Anderen over trainster Majlis

Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (Freelance Communicatieadviseur)
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Presentatiecoach begeleidt cursist

Kies je trainingsdagen en claim je plek!

Datum Locatie
8, 9 en 29, 30 september Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up