some

Training Sprekend leiderschap (module A en B)

Leiderschap wordt pas echt zichtbaar als je jezelf uitspreekt en laat zien. In deze vervolgtraining leer je de ijzersterke combinatie van autoriteit en authenticiteit.

Hiermee geef je een boost aan jouw leiderschap. Je komt tot de kern door je persoonlijke drive, sterke punten en valkuilen te ontdekken. Zodat je op jouw eigen natuurlijke manier een inspirerend voorbeeld wordt voor anderen. Persoonlijke groei als ingang voor professionele ontwikkeling!

De training bestaat uit twee modules van ieder twee dagen. In module A gaat het over jouw verhaal en over (de belevingswereld van) de ander. In module B leer je hoe je jouw verhaal kunt verbinden met de wereld. Je persoonlijke missie wordt kraak helder.

Direct inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Na de vervolgtraining Sprekend leiderschap

Je neemt een fundamentele verandering van je denkprocessen waar na het doorleven van persoonlijke thema’s.

Je weet wie je bent en wat je drijfveren, valkuilen en kwaliteiten zijn. Deze helderheid beïnvloed je leven positief op veel verschillende vlakken. Je staat dichter bij jezelf en komt ‘echt’ over bij anderen.

Je tilt je communicatie naar 100% authentiek en inspirerend. Je kunt mensen op een fijne manier aansturen. Moeiteloos en vanuit volledige aanwezigheid. Met een open hart.

Situaties waarin je resultaat zult zien

 • Persoonlijke ontmoetingen op ieder niveau
 • Aansturen van teams
 • Spreken voor groepen
 • Begeleiden van projecten
 • 1-op-1 contact
 • Netwerkbijeenkomsten
 • Meetings offline en online

Sprekend leiderschap - trainster Majlis vertelt

Tijdens de modules van deze vervolgtraining ga je aan de slag met individuele leerdoelen waarop je persoonlijke feedback krijgt. Je volgt eerst module A en dan module B.

Verkennen wat je uitstraalt en meer ontdekken in jezelf
We gaan aan de slag met inzichten over jouw communicatiestijl en  je drijfveren en waarden. Je wordt je bewust van het effect van niet helpende triggers en welke dat bij jou zijn. Je leert hier op een effectieve manier mee omgaan. Je gaat kijken naar je eigen rol en hoe je hiermee een positieve impact kunt maken in elke ontmoeting.

Je leert werkelijk contact maken vanuit Embodied Learning en je lichaam inzetten als bron van informatie. En hoe je vanuit je rol als leider ongecensureerd, maar zorgvuldig geselecteerd kan communiceren.

We gaan werken met heldere scripts voor je presentaties gebaseerd op duidelijke structuren waaronder het fasenmodel en het formatmodel. Je kunt dit ook koppelen aan de fasen van groepsdynamiek. Bovendien leer je omgaan met bezwaren vanuit steekhoudende argumenten. Hierdoor kun je beter leiding geven. Aan jezelf  én aan anderen.

Maar het allerbelangrijkste je tilt je communicatie naar 100% raak en inspirerend spreken. Moeiteloos en vanuit volledige aanwezigheid. Vanuit een open hart.

Module A: Jezelf en de ander

 • Persoonlijke doelen en gewenste eindresultaat
 • Wat is jouw verhaal?
 • Het verkennen van maskers; hoe dienen ze je en waar zitten ze in de weg.
 • Tevoorschijn komen – Jezelf inbrengen voorbij de schaamte
 • Jouw verhaal en de ander
 • Persoonlijke oefeningen waarbij je onderzoekt wat je laat zien en wat je te doen staat in ontmoetingen
 • Eén van de oefeningen is coachend boksen

Coachend boksen is een van de meest effectieve (en bovendien leuke) manieren om snel inzicht te krijgen in het contact met anderen en de relatie met je publiek. Daarom ga je als onderdeel van module A een sessie boksen onder leiding van bokscoach Lucas Defares.

Module B: Jouw verhaal en de wereld

 • Persoonlijke doelen en gewenste eindresultaat
 • Persoonlijke waarden – wat geeft betekenis en wanneer heeft iets zin?
 • Staan voor je verhaal
 • Bezwaren van jouw verhaal – advocaat van de duivel
 • Jouw potentiële groei en hoe je dat vorm kunt geven
 • Ondersteund met ademwerk, chi kung en hyperactivatie

We sluiten deze module af met slotpresentaties waarin alles samenkomt.

De investering per module is €1050,-

Dit is exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en een lekkere en gezonde lunch. De investering van twee modules (A en B) tegelijkertijd is €1975,-.  Hiervoor kun je je per mail aanmelden.

EXTRA: Een jaar lang gratis deelname aan onze podium inspiratie-avond om te oefenen en je kennis op te frissen (5x per jaar). Ter waarde van €100,-

Leiderschapspakket
In dit pakket zitten de trainingen Goed leren presenteren en beide modules van Sprekend leiderschap. Daarbovenop wordt deze combi aangevuld met 2x 2 uur presentatiecoaching. Neem contact op voor meer info. De prijs van dit complete pakket is €3695,- (exclusief 21% btw)

Subsidies
Er zijn deelnemers aan onze trainingen die gebruik maken van een subsidie. Op de websites www.nrto.nl/subsidies/ en www.leeroverzicht.nl vind je meer informatie over mogelijke subsidies.

Trainer
Beide modules van deze training worden gegeven door coach en trainer Majlis Schweitzer. In deze training combineert zij haar jarenlange ervaring op het vlak van leiderschap & persoonlijke ontwikkeling met haar ervaring als presentatietrainer. Deelnemers geven Majlis gemiddeld een 9.7 op Springest.

Voor wie is deze vervolgtraining bedoeld?
Deze vervolgtraining is bedoeld voor mensen die al een 2,3 of 4 daagse presentatie training van Speechen.nl hebben gevolgd. Voor wie graag nog een stap extra zet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Als je verlangt naar het kunnen inspireren en in beweging zetten van anderen. Je maakt een verdere reis naar binnen. Je hebt al een heldere missie en absoluut iets te melden, maar je krijgt het nog niet scherp over de bühne.

Zeker weten of deze training bij je past? Neem contact op voor een persoonlijke intake.

Combineren
Nog geen training bij Speechen.nl gevolgd? Kies dan voor het complete leiderschapspakket. Hierin combineer je de trainingen Goed leren presenteren en Sprekend leiderschap met persoonlijke coaching. Bij een pakket van meerdere trainingen of een training aangevuld met coaching ontvang je 15% korting.

Zelfstudie (modules A en B samen)
Lezen handboek – 2 uur
Optioneel: presentaties kijken – 1 uur
Presentatie voorbereiden – 2x 1 uur
Overig – 1 uur

Locatie:
De training vindt plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Data en tijden
De trainingsdagen zijn van 10:00 uur tot ongeveer 17:30 uur (gunstig qua files). De data vind je onder het kopje inschrijven.

Inschrijfvoorwaarden
Meer info over onze voorwaarden vind je hier.

Het succes van een onze trainingen zit in oefenen in een groep en het krijgen van feedback waar je écht iets mee kunt. Daar geloven wij in. Daarom werken onze enthousiaste en deskundige trainers met kleine groepen en creëren ze een veilige omgeving waarin jij vrijuit kunt oefenen.

De basis van onze trainingen ligt naast onze jarenlange ervaring ook in diverse theorieën.

Theorie spreekangsttraining

 • Deep Democracy
 • Theory U
 • Transactionele analyse
 • Systemische perspectieven
 • NLP
 • Stemexpressie
 • Motivatietheorie van Alderfer
 • Sprankmodel
 • Graveslevels & spiral dynamics
 • Tao Tse Chjing
 • Mindfullness
 • Groepsdynamica volgens Tuckman
 • Gestalttherapie

Inschrijven voor Sprekend leiderschap

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer trainingsdata

Anderen over trainster Majlis

Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben blij dat ik voor de training ‘Sprekend Leiderschap’ heb gekozen. Heb deze training inmiddels aan meerdere personen aanbevolen!

De training gaat uit van je eigen verhaal. Ik heb geleerd de balans te vinden tussen woorden, emoties en energie. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen over mijn eigen verhaal en kan nu tijdens presentaties en gesprekken mijn verbale en non-verbale communicatie beter doseren. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in hoe mijn eigen verhaal heeft geleid tot gedrag en zelfs belemmerende overtuigingen. Ook als onderdeel voor persoonlijke ontwikkeling kan ik deze training van harte aanbevelen.”

Sprekend leiderschap review Tames
Tames Rietdijk (Managing Director)
over Sprekend Leiderschap
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (Freelance Communicatieadviseur)
over Spreekangst wordt Stemkracht
Presentatiecoach begeleidt cursist

Kies je trainingsdagen en claim je plek!

Datum Locatie
Module A: 11 en 12 september 2024 Amsterdam Direct Inschrijven
Module A: 25 en 26 november 2024 Amsterdam Direct Inschrijven
Module B: 12 en 13 december 2024 Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

Veel gestelde vragen over Sprekend leiderschap

Ik heb nog geen training bij Speechen.nl gevolgd. Kan ik toch deelnemen?
 

Als je nog geen presentatietraining hebt gevolgd, kun je kiezen voor het complete leiderschapspakket.

In dit pakket zitten de trainingen Goed leren presenteren en Sprekend leiderschap. Daarbovenop krijg je als bonus 2x 2 uur presentatiecoaching. Meer weten? Neem contact op voor meer info.

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up