fbpx
some

Incompany aanbod

Zakelijk trainingsaanbod: van Storytelling tot Sprekend leiderschap

Breng verandering in jouw organisatie op gang met ons incompany trainingsaanbod. Speechen.nl biedt trainingen op maat om de spreek skills van jouw team, medewerkers en organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze trainingen en workshops zijn gericht op het ontwikkelen van inspirerende bedrijfsverhalen en het versterken van presentatietechnieken van medewerkers. Hierdoor kunnen mensen zichzelf sterk neerzetten. Dit is ook heel geschikt als teambuilding.

Met impact leren spreken en presenteren is daarnaast een booster voor iedereen die verder persoonlijk wil ontwikkelen. Meer zelfvertrouwen en leiderschap in persoonlijk contact.

Contact opnemen Offerte/info aanvraag
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Incompany training van Speechen.nl

Trainingen op maat

We kijken samen naar dat wat nodig is voor een team, medewerkers en de organisatie. Iedere workshop of training wordt op maat gemaakt en is dus uniek. Hieronder zie je voorbeelden van mogelijke trainingen.

We combineren hierbij presentatietechnieken met verdiepende methodieken zoals Groepsdynamica, Systemische perspectieven, NLP, theorieën over motivatie,  de 5 karakterstructuren van Reich, theater en lichaamswerk.

Neem contact op Offerte/info aanvraag
Training Sprekend leiderschap

Training Sprekend leiderschap

Leer hoe je een inspirerende en effectieve leider kunt zijn met de training Sprekend Leiderschap. Ontdek waar je voor wilt staan en hoe je dit kunt uitdragen, zodat je anderen kunt inspireren en betere resultaten kunt behalen.

Deelnemers komen tot de kern door hun eigen persoonlijke drive, sterke punten en valkuilen te ontdekken. Persoonlijke groei als ingang voor professionele ontwikkeling!

Neem contact op
Workshop Bedrijfsverhaal

Workshop Bedrijfsverhaal

Verbeter de reputatie van je bedrijf en trek nieuwe klanten aan met onze workshop ‘Bedrijfsverhaal’. Tijdens deze workshop leren medewerkers hoe ze het bedrijfsverhaal kunnen omarmen en zichzelf kunnen presenteren als ambassadeurs van de organisatie.

Door middel van eenduidig maar toch persoonlijk verhaal wordt de gewenste uitstraling gecreëerd. Die aantrekkelijk is voor (potentiële) klanten en nieuwe collega’s. Investeer in de toekomst van je organisatie met deze workshop!

Neem contact op
 Workshop Storytelling

Workshop Storytelling

Ontdek hoe je mooie metaforen en verhalen kunt gebruiken om meer verbinding te creëren met je luisteraars. Of het nu gaat om het presenteren van een goed idee of het meenemen van mensen in een nieuwe koers.

Deze workshop is zowel offline als online mogelijk, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je team past. Door de interactieve en praktische aanpak leer je niet alleen de theoretische aspecten van storytelling, maar krijg je ook de tools om deze in de praktijk toe te passen. Verbinden door storytelling: een workshop die je niet wilt missen!

Neem contact op
Workshop Online meetings met impact

Workshop Online meetings met impact

Hybride werken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, waaronder het behouden van de aandacht en energie tijdens online contactmomenten. In deze workshop leer je hoe je interactie kunt toepassen en de aandacht van je publiek kunt vasthouden. Zo zorg je voor meer plezier en effectiviteit in je online meetings.

Deze workshop is ontwikkeld voor online gebruik. Je leert namelijk het beste door te doen en te ervaren, precies zoals je dat in online meetings doet.

Neem contact op
Training Stevig presenteren

Training Stevig presenteren

Hoe vaak heb je het gevoel gehad dat je boodschap niet goed overkwam? Of dat je niet genoeg impact had tijdens een presentatie? In deze training leer je hoe je vrijuit en met zelfvertrouwen kunt spreken, of het nu gaat om een 1-op-1 gesprek met een klant, het voorzitten van een meeting of het presenteren voor een groter publiek.

Je krijgt handvatten om je presentatietechnieken te verstevigen en meer impact te maken met interactieve werkvormen. Met onze training Stevig Presenteren haal je het beste uit jezelf en laat je een blijvende indruk achter.

Neem contact op
Workshop Krachtig pitchen

Workshop Krachtig pitchen

Een krachtige pitch is essentieel voor het overbrengen van de boodschap van de organisatie. In deze workshop leer je hoe je jouw pitch aanscherpt en je boodschap effectief overbrengt. Of het nu gaat om het pitchen aan klanten, investeerders of het werven van nieuwe collega’s.

Je leert hoe je in korte tijd je verhaal doet en ervoor zorgt dat je boodschap aankomt en onthouden wordt. Deze workshop kan zowel voor het hele team als voor individuele coaching worden ingezet.

Neem contact op

Wat anderen zeggen over onze incompany trainingen

We hebben er veel aan gehad

“Wij wilden het team helpen om de sales en het management een extra boost te geven op het gebied van (online) presenteren. Samen met Speechen.nl stelden we een op maat gemaakt programma samen van een aantal workshops. Onze medewerkers werden meegenomen langs de basis van presenteren en leerden daarnaast over effectief online presenteren en storytelling. Het was een ontzettend fijne samenwerking, er werd zeer zorgvuldig mee gedacht. De inzet, flexibiliteit en toewijding van Speechen.nl zorgde ervoor dat wij onze medewerkers echt iets extra’s mee hebben kunnen geven. We hebben er veel aan gehad, ook op het gebied van praktische zaken.”

Anita van der Horst (Teamleider Sales)
Malmberg
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Incompany bedrijfstrainingen presenteren
some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up