fbpx
some

Incompany

Trainingsaanbod voor bedrijven: van Storytelling tot Sprekend leiderschap.

De verandering voor organisaties begint bij verhalen en hoe deze worden gebracht. Een pakkend verhaal is daarbij essentieel in de gewenste uitstraling.

We gaan voor een inspirerend bedrijfsverhaal en mensen die zichzelf weten neer te zetten. Met impact leren spreken en presenteren is daarnaast een booster voor iedereen die verder persoonlijk wil ontwikkelen. Meer zelfvertrouwen en leiderschap in persoonlijk contact.

Contact opnemen Offerte aanvragen
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Incompany training van Speechen.nl

Passende oplossingen

We kijken samen naar dat wat nodig is voor het team. Waarbij iedere training uniek is.

We combineren namelijk presentatie technieken met dieper gaande methodieken vanuit groepsdynamiek, systemisch werk, karakterstructuur en identiteit, theater en lichaamswerk.

Neem contact op Offerte aanvragen
Sprekend leiderschap

Sprekend leiderschap

Een voorbeeld zijn voor anderen. Leiderschap tonen in wat er wordt gezegd en wat je (non-verbaal) laat zien. In deze training ontdek je waar je voor wilt staan en hoe je dat doet. Gaan geloven in de toegevoegde waarde van je eigen verhaal om te kunnen inspireren.

Neem contact op
Het bedrijfsverhaal een verhaal van iedereen

Het bedrijfsverhaal een verhaal van iedereen

Iedereen maakt zich het bedrijfsverhaal eigen en is het visitekaartje van de organisatie. De gewenste uitstraling door een strak en eenduidig verhaal. Aantrekkelijk voor (potentiële) klanten en nieuw aan te trekken collega’s.

Neem contact op
 Verbinden door storytelling

Verbinden door storytelling

Het mag duidelijk zijn; inspirerende verhalen hebben impact. En mooie metaforen en verhalen zorgen al eeuwen voor meer verbinding. Of het nu gaat om het presenteren van een goed idee of een andere koers varen en mensen hierin meenemen.

Ook online mogelijk.

Neem contact op
 Online meetings met meer impact

Online meetings met meer impact

Herkenbaar? Door het snelle schakelen naar hybride werken is de kwaliteit en de aandacht soms ver te zoeken. Hoe zorg je voor meer plezier en energie in online contactmomenten? Hoe pas je interactie toe en hou je de aandacht vast? 

We zijn voorstander van offline trainen maar deze training wordt alleen online gegeven. Online leren wat je online doet.

Neem contact op
Stevig presenteren

Stevig presenteren

Of het nu om het voorzitten van een meeting gaat, een 1-op-1 contact met een klant of je punt maken in een zaal vol mensen. Het gaat om vrijuit leren spreken. Het verstevigen van presentatietechnieken levert je veel op. Meer impact maken met interactie en werkvormen.

Neem contact op
Aanscherpen pitch

Aanscherpen pitch

In korte tijd je verhaal doen en zorgen dat je boodschap aankomt en onthouden wordt. Pitchen is een kunst. Overtuig met je verhaal en zet jezelf op de kaart. Met het team scherper pitchen of 1-op-1 aanscherpen in individuele coaching. 

Neem contact op

Wat anderen zeggen over onze incompany trainingen

We hebben er veel aan gehad

“Wij wilden het team helpen om de sales en het management een extra boost te geven op het gebied van (online) presenteren. Samen met Speechen.nl stelden we een op maat gemaakt programma samen van een aantal workshops. Onze medewerkers werden meegenomen langs de basis van presenteren en leerden daarnaast over effectief online presenteren en storytelling. Het was een ontzettend fijne samenwerking, er werd zeer zorgvuldig mee gedacht. De inzet, flexibiliteit en toewijding van Speechen.nl zorgde ervoor dat wij onze medewerkers echt iets extra’s mee hebben kunnen geven. We hebben er veel aan gehad, ook op het gebied van praktische zaken.”

Anita van der Horst (Teamleider Sales)
Malmberg
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Incompany bedrijfstrainingen presenteren
some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag mails met inspiratie rondom spreken en presenteren!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up