fbpx
some

Incompany

Trainingsaanbod voor bedrijven: van storytelling tot sprekend leiderschap.

Sterk en inspirerend leren spreken is een booster voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Iedereen kan altijd en overal een goed verhaal vertellen. Daar geloven wij in. Onze trainingen zijn dan ook gericht op spreken met impact.

Contact opnemen Offerte aanvragen
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Incompany training van Speechen.nl

Aanbod op maat

Speechen.nl heeft een uitgebreid aanbod van incompany trajecten (op maat). Hierin combineren we verschillende presentatie technieken met invalshoeken vanuit NLP, systemisch werk, theater en lichaamswerk. We gaan snel de diepte in tijdens trainingen en/of individuele coaching.

Neem contact op Offerte aanvragen
Sprekend leiderschap

Sprekend leiderschap

Stevig kunnen communiceren zorgt dat je persoonlijk groeit. In deze training leer je leiderschap nemen in wat er gezegd wordt. Je ontdekt waar je voor wilt staan en hoe je dat doet. Je gelooft in de toegevoegde waarde van je eigen verhaal. Van hieruit kun je een voorbeeld zijn voor anderen.

Neem contact op
Het bedrijfsverhaal een verhaal van iedereen

Het bedrijfsverhaal een verhaal van iedereen

Iedereen maakt zich het bedrijfsverhaal eigen door het te verbinden aan persoonlijke ervaringen. Het dna van de organisatie wordt door alle medewerkers uitgestraald. Aantrekkelijk voor (potentiële) klanten en nieuw aan te trekken collega’s.

Neem contact op
 Verbinden door storytelling

Verbinden door storytelling

Het mag duidelijk zijn; inspirerende verhalen hebben impact. In deze training is aandacht voor het effect van verhalen en metaforen. En hoe stemgebruik en houding bijdragen aan het resultaat. Of het nu gaat om een goed idee, een andere koers of een belangrijke presentatie. Ook online mogelijk.

Neem contact op
 Online spreken met meer impact

Online spreken met meer impact

Wij zijn een voorstander van offline trainen, maar sommige trainingen werken juist heel goed online. Juist nu er meer hybride gewerkt wordt. Hoe zorg je voor plezier en meer energie in een online meeting. Hoe pas je interactie toe en hoe blijf je in contact met je toehoorders. 

Deze training wordt alleen online gegeven.

Neem contact op
Stevig presenteren

Stevig presenteren

Of het nu om het voorzitten van een meeting gaat, een 1-op-1 contact met een klant of je punt maken in een zaal vol mensen. Het gaat om vrijuit leren spreken en dat staat gelijk aan een flinke dosis persoonlijke groei. Het verstevigen van presentatietechnieken levert je veel op. Meer impact maken met presentatietechnieken, interactie en werkvormen.

Neem contact op
Aanscherpen pitch

Aanscherpen pitch

In korte tijd je verhaal doen en zorgen dat je boodschap aankomt en onthouden wordt. Pitchen is een kunst. Overtuig met je verhaal en zet jezelf op de kaart. Met het team scherper pitchen of 1-op-1 aanscherpen in individuele coaching. 

Neem contact op

Wat anderen zeggen over onze incompany trainingen

We hebben er veel aan gehad

“Wij wilden het team helpen om de sales en het management een extra boost te geven op het gebied van (online) presenteren. Samen met Speechen.nl stelden we een op maat gemaakt programma samen van een aantal workshops. Onze medewerkers werden meegenomen langs de basis van presenteren en leerden daarnaast over effectief online presenteren en storytelling. Het was een ontzettend fijne samenwerking, er werd zeer zorgvuldig mee gedacht. De inzet, flexibiliteit en toewijding van Speechen.nl zorgde ervoor dat wij onze medewerkers echt iets extra’s mee hebben kunnen geven. We hebben er veel aan gehad, ook op het gebied van praktische zaken.”

Anita van der Horst (Teamleider Sales)
Malmberg
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Incompany bedrijfstrainingen presenteren
some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up