fbpx
some

Reviews – Speechen.nl

Wij kunnen je wel vertellen waarom je bij Speechen.nl aan het juiste adres bent. Maar niemand kan dat natuurlijk beter vertellen dan onze klanten zelf.

Hieronder en op Springest lees je ervaringen van mensen die training of coaching bij ons hebben gevolgd.

20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Deelneemster Willeke over de training Goed leren presenteren

Deelnemer Joris over de training Spreekangst wordt Stemkracht

Deelnemer Tara over de training Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Anderen over Speechen.nl

Zo trots op mezelf

“Het ging onwijs goed. Zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties, mensen vonden mijn verhaal inspirerend en werden erdoor geraakt. Ze vroegen mij zelfs om trainer te worden en vaker te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. M’n doel is dus helemaal behaald, mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige coaching en huiswerkopdrachten had ik het vertrouwen om er te staan.”

Yara (Coach)
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (Freelance Communicatieadviseur)
Veel verder dan presenteren

“Ik heb vanuit diverse MT-functies heel wat trainingen gevolgd, maar deze behoort toch wel tot één van de besten. Dit gaat veel verder dan presenteren. Dit is persoonlijk leiderschap in contact. Wat een ontzettend gave training. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich weten te ontwikkelen in het presenteren. Een super mooie ervaring met uitstekende begeleiding. Ik heb echt kunnen oefenen met presenteren. En ik heb mezelf kunnen uitdagen om emoties te tonen om mensen te inspireren met mijn verhaal! Ik gun dit iedereen.”

Niels Bontje (Directeur Marketing ai)
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Ik begon het leuk te vinden!

“Een paar weken geleden heb ik de training van Speechen.nl met succes afgerond! Met Majlis als onze geweldige presentatie goeroe. En er gebeurde iets wat ik nooit had verwacht. Ik begon het leuk te vinden om presentaties te geven en informatie te delen voor een publiek! Ik kan deze training van harte aanbevelen aan iedereen die zich niet helemaal op zijn gemak voelt bij het geven van presentaties!”

Jacinta (HR manager)
Fijn dat een coach meedacht

“Ik heb inmiddels 6 workshops gegeven. Ze zijn erg goed ontvangen én waren voor mij inspirerend om te geven. Speechen.nl heeft me daar goed bij geholpen. Het was fijn dat een presentatiecoach meedacht over structuur, opbouw en inhoud. In het bijzonder de tip om meer persoonlijke verhalen in de workshop te vertellen bevalt mij erg goed. Ik kan het verhaal nu bij mijzelf houden en vandaar uit verder op de inhoud gaan. Het leidt tot mooie en open gesprekken met cliënten. “

review-ger
Ger Koopman (HR manager)
Vol goede moed

“Toen ik de derde dag naar de locatie van de training liep was ik al veel minder zenuwachtig. Ik voelde dat het goed ging komen. Vol goede moed ging ik de laatste twee dagen tegemoet. Dat bleek achteraf terecht, ik heb ontzettend veel geleerd. Ik denk dat ik nu een stuk sterker overkom.”

Joris (Teammanager)
Teruggrijpen naar wat ik heb geleerd

“Speechen.nl brengt met hun trainingen de menselijkheid terug in het presenteren. Waarmee je verbinding maakt met de mensen tegenover je, vanuit je hart kunt spreken in plaats van je hoofd, maar bovenal waar je ook je vertrouwen uit kunt putten. Vertrouwen in jezelf en in jouw verhaal, zodat je in welke situatie dan ook hierop terug kunt vallen. Niet alleen in presentaties maar ook in gesprekken en voorstelrondjes. Dank dat ik heb mogen zien en voelen dat ik op mezelf kan vertrouwen. Ik zal nog vaak teruggrijpen naar wat ik hier in deze dagen heb geleerd.”

Jeske Eekelaar (Programma-manager)
Ik herontdekte mijn eigen stem

“Tijdens de training was er echt aandacht voor alles wat van belang was. Ik herontdekte mijn eigen stem. In kleine behapbare stukken kregen we informatie en gingen we iedere keer meer vanuit ons hart presenteren. Geen foefjes of trucjes. Maar werken op een diepere laag. Door de veilige omgeving kon ik echt experimenteren met alles wat ik geleerd heb. Inmiddels heb ik de eerste video’s voor mijn online programma opgenomen, waarin ik niet alleen helemaal mezelf ben, maar ook zo klink.”

Winnifred (Eigenwijze vrouwencoach)

Onze Trainingen

Wij leren mensen spreken met impact. Bij Speechen.nl ga je niet voor saaie of afstandelijke presentaties maar voor inspirerend en authentiek presenteren. Onze meest gekozen training is de presentatietraining Goed leren presenteren.

Presentatietraining: Goed leren presenteren

Een ijzersterk begin, een persoonlijk verhaal en een heldere boodschap. Drie ingrediënten waarmee je  jouw

Inschrijven

Training Spreekangst wordt Stemkracht

Als je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je grote stappen

Inschrijven

Training Sprekend leiderschap

Leiderschap wordt zichtbaar door je uit te spreken. Sprekend leiderschap;  ga staan voor je verhaal

Inschrijven

Presenteren vanuit zelfvertrouwen

De training ‘Presenteren vanuit zelfvertrouwen’ is onze basis plus training. Leer via een schat aan

Inschrijven

Opleiding Presentatietrainer en Presentatiecoach

Persoonlijke ontwikkeling door het versterken van spreek- en presentatievaardigheden. Daar gaat het over in deze

Inschrijven

Workshop bruiloft speech

Tijdens deze workshop word je klaargestoomd om een ijzersterke speech te geven. Want jij gaat spreken

Inschrijven

Klanten over Incompany trainingen

Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Deze boost was broodnodig

“Zeer leerzame incompany training gehad van speechen.nl. Onze presentaties en workshops zijn flink geüpdatet en onze presentatie technieken uitgebreid. Deze boost was broodnodig. We hebben storytelling leren inzetten en online technieken beter leren gebruiken. We kregen daarnaast ook hele praktische tips om thuis een goede werkplek te creëren voor online presentaties. Na deze  training presenteren we met meer plezier, ook online. Blij deze kennis als verdieping mee te kunnen nemen in deze tijd!”

Heili Heinink-Griffioen (Jeugdverpleegkundige)
JGZ
Incompany bedrijfstrainingen presenteren

Speechen trainde Incompany bij o.a.

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up