some

Reviews – Speechen.nl

Wij kunnen je wel vertellen waarom je bij Speechen.nl aan het juiste adres bent. Maar niemand kan dat natuurlijk beter vertellen dan onze klanten zelf.

Hieronder en op Springest lees je ervaringen van mensen die training of coaching bij ons hebben gevolgd.

20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Deelneemster Willeke over de training Goed leren presenteren

Deelnemer Joris over de training Spreekangst wordt Stemkracht

Deelnemer Tara over de training Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Anderen over Speechen.nl

Mijn eigen rol

“Wat een reis is dit geweest. Ik twijfelde vooraf of het echt mijn ambitie was om anderen te leren presenteren. Tijdens de opleiding werd me duidelijk dat anderen leren presenteren veel meer omvat dan ik had verwacht.

Mijn eigen rol als trainer werd meer en meer helder. Het geloof in mijzelf en in wat ik allemaal te bieden heb, groeide. Deze opleiding neem ik mee voor de rest van mijn leven. Ik durf nu veel meer vanuit de kern te werken. Mijzelf laten zien als trainer en coach helpt mij enorm om passievol te kunnen werken. Mijn energie blijft maar stromen!”

Nathalie opleiding presentatietrainer presentatiecoach
Nathalie Barkmeijer (leefstijltraining en coaching)
over Opleiding Professioneel Trainer
Een stevige basis

“Tijdens de opleiding ben ik er vol ingedoken. Ik ben af en toe kopje onder gegaan, maar steeds weer boven gekomen. Dit was een fantastische 2-in-1 reis waarin ik heb ervaren hoe leuk ik het vind om mijn verhaal te delen. En daarnaast heb ik nu een stevigere basis voor mijn begeleiding. De theorie en sommige oefeningen heb ik direct toegepast in mijn 1-op-1 coaching. De basis voor een impactvolle training ga ik inzetten om webinars te maken.

Ik heb erg genoten van het hele traject. Majlis heeft zoveel kennis en ervaring in huis, daar kan ik geen genoeg van krijgen. Haar voorbereiding is voelbaar, haar improvisatievermogen briljant. Een ontzettende aanrader!”

Mariska opleiding coach presenteren
Mariska van Dam (lichaamsgerichte traumatherapeut)
over Opleiding Professioneel Trainer
Persoonlijke ontwikkeling

“Ik ben blij dat ik voor de training ‘Sprekend Leiderschap’ heb gekozen. Heb deze training inmiddels aan meerdere personen aanbevolen!

De training gaat uit van je eigen verhaal. Ik heb geleerd de balans te vinden tussen woorden, emoties en energie. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen over mijn eigen verhaal en kan nu tijdens presentaties en gesprekken mijn verbale en non-verbale communicatie beter doseren. Daarnaast heeft het mij inzicht gegeven in hoe mijn eigen verhaal heeft geleid tot gedrag en zelfs belemmerende overtuigingen. Ook als onderdeel voor persoonlijke ontwikkeling kan ik deze training van harte aanbevelen.”

Sprekend leiderschap review Tames
Tames Rietdijk (Managing Director)
over Sprekend Leiderschap
Zo trots op mezelf

“Het ging onwijs goed. Zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties, mensen vonden mijn verhaal inspirerend en werden erdoor geraakt. Ze vroegen mij zelfs om trainer te worden en vaker te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. M’n doel is dus helemaal behaald, mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige coaching en huiswerkopdrachten had ik het vertrouwen om er te staan.”

Yara (Coach)
over Goed leren presenteren
Hartverwarmende reacties

“Na het volgen van een twee trainingen bij Speechen.nl, was het voor mij belangrijk om te blijven oefenen met presenteren. Dit heb ik twee keer gedaan tijdens een podium-inspiratieavond.  Net zoals tijdens de trainingen, wordt er een veilige en fijne setting gecreëerd. En het mooie is, ook hier hoeft het niet perfect! Ik kreeg achteraf hartverwarmende reacties.

Sharon (leidinggevende)
over Spreekangst wordt Stemkracht
Ik had er absoluut geen zin in

“Ik had absoluut GEEN zin om deze training te starten, maar ben des te blijer dat ik het heb gedaan! Waar ik op de eerste dag met veel spanning voor de groep stond te stuntelen, lukte het me op de vierde dag een uitgebreid verhaal te vertellen waar ik me eigenlijk heel comfortabel voelde. Hoe bijzonder is dat!”

Lidewij van der Slikke (Communicatieadviseur)
over Spreekangst wordt Stemkracht
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (Freelance Communicatieadviseur)
over Spreekangst wordt Stemkracht
Veel verder dan presenteren

“Ik heb vanuit diverse MT-functies heel wat trainingen gevolgd, maar deze behoort toch wel tot één van de besten. Dit gaat veel verder dan presenteren. Dit is persoonlijk leiderschap in contact. Wat een ontzettend gave training. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich weten te ontwikkelen in het presenteren. Een super mooie ervaring met uitstekende begeleiding. Ik heb echt kunnen oefenen met presenteren. En ik heb mezelf kunnen uitdagen om emoties te tonen om mensen te inspireren met mijn verhaal! Ik gun dit iedereen.”

Niels Bontje (Directeur Marketing ai)
over Goed leren presenteren
Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb

Onze Trainingen

Wij leren mensen spreken met impact. Bij Speechen.nl ga je niet voor saaie of afstandelijke presentaties maar voor inspirerend en authentiek presenteren. Onze meest gekozen training is de presentatietraining Goed leren presenteren.

Presentatietraining: Goed leren presenteren

De presentatie training ‘Goed leren presenteren’ is een zeer complete training en een mix van

Inschrijven

Spreekangst training - Spreekangst wordt Stemkracht

Als je accepteert dat je spreken in het openbaar eng vindt, kun je grote stappen

Inschrijven

Training Sprekend leiderschap (module A en B)

Leiderschap wordt pas echt zichtbaar als je jezelf uitspreekt en laat zien. In deze vervolgtraining

Inschrijven

Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Zou jij meer vertrouwen en lef willen ervaren als je aan het woord bent? In

Inschrijven

Trainersopleiding

In deze erkende trainersopleiding leer je trainen op zowel zichtbare als verborgen lagen van professionele

Inschrijven

Workshop bruiloft speech

Tijdens deze workshop word je klaargestoomd om een ijzersterke speech te geven. Want jij gaat spreken

Inschrijven

Klanten over Incompany trainingen

Het resultaat was verbluffend

“Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling. Of in een kleine setting coaching wilt. Vraag Majlis! In haar hele doen en laten verstaat ze haar vak. Ze weet met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!”

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb
Deze boost was broodnodig

“Zeer leerzame incompany training gehad van speechen.nl. Onze presentaties en workshops zijn flink geüpdatet en onze presentatie technieken uitgebreid. Deze boost was broodnodig. We hebben storytelling leren inzetten en online technieken beter leren gebruiken. We kregen daarnaast ook hele praktische tips om thuis een goede werkplek te creëren voor online presentaties. Na deze  training presenteren we met meer plezier, ook online. Blij deze kennis als verdieping mee te kunnen nemen in deze tijd!”

Heili Heinink-Griffioen (Jeugdverpleegkundige)
JGZ
Incompany bedrijfstrainingen presenteren

Speechen trainde Incompany bij o.a.

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up