Eén op één presentatiecoaching

Zorg met een presentatiecoach voor een messcherpe belangrijke presentatie, pitch, TED-talk of speech. Of investeer in een verhaal dat je vaker gaat houden. Scherp je verhaal aan met behulp van een presentatiecoach.

Werken met een presentatiecoach maak je in korte tijd grote stappen. Je werkt zowel aan de opbouw van je presentatie als aan je (online) presentatievaardigheden. Een presentatiecoach is geschikt voor zowel ervaren als beginnende sprekers.

Presentatiecoach Majlis Schweitzer

Presentatiecoach Majlis Schweitzer

Opties inzetten presentatiecoach (offline en online)

Het snelkook-traject

Één sessie met een presentatiecoach van drie uur. We bouwen in drie uur je verhaal op en gaan flink oefenen. In record tempo krijg je de skills en je verhaal helder. Zelf doe je de rest. (€ 500,- excl. 21% btw)

Het scherpschut-traject

Twee sessies met een presentatiecoach van elk twee uur. De eerste keer werken we aan je kernboodschap en je presentatieskills. Tussendoor ga je aan de slag met oefeningen. De tweede keer zetten we jouw presentatie op scherp. Zodat je weet dat je gaat knallen. (€ 700,- excl. 21 % btw)

Het solide-traject

Drie sessies met een presentatiecoach van elk anderhalf uur. Meer tijd om het verhaal eigen te maken. Om de juiste anekdotes te verzamelen en om te oefenen. De eerste sessie werken we vanuit jouw script. De tweede keer gaan we improviseren. En de derde keer leggen we een stevig fundament zowel voor je eerstvolgende presentatie als de presentaties daarna. (€ 850,- excl. 21% btw)

Aanvraag individuele presentatiecoaching

 • Gegevens aanvrager

  Ik ben geïnteresseerd in individuele coaching. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen en persoonlijk advies presentatiecoaching

Neem voor vragen en/of persoonlijk advies contact op met Angelique Koppelman: 06 – 20 08 88 92 / info@speechen.nl. Of vul het formulier in. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk.

Klanten presentatiecoaching

Speechen.nl coacht wekelijks: ondernemers, managers, politici, ambtenaren, sporters, wetenschappers, voorlichters, schrijvers, keynote speakers, schooldirecteuren en vele anderen. We hebben de afgelopen 18 jaar duizenden enthousiaste mensen ondersteund bij het geven van inspirerende presentaties.

Waarom een presentatiecoach?

 • Meer zekerheid door het ordenen, doorspreken en oefenen van je verhaal
  (niet voor niets doen alle profs het)
 • Gericht aan jouw verhaal werken met alle aandacht voor jouw leerdoelen.
 • Omgaan met kritische vragen, presenteren onder druk en/of tegengas.
 • Oefenen in een veilige één-op-één setting.
 • In alle rust blokkades, zenuwen of spreekangst onderzoeken.
 • Een presentatiecoach is flexibel in te plannen, ideaal voor mensen met een volle agenda.
 • De oplossing als een groepstraining geen optie is vanwege functie of positie.

Elke goede presentatie vraagt om samenwerking. Vergelijk het maar met een professionele toneelspeler. Die repeteert ook altijd vooraf met een regisseur.