some

Je verhaal scherp door presentatiecoaching

Met een persoonlijke presentatiecoach kun je in korte tijd grote stappen zetten.

Je werkt aan zelfvertrouwen, de opbouw van je verhaal en je presentatieskills. Maar er is meer. Krachtig leren spreken is ook groeien in persoonlijk leiderschap. Stevig in je schoenen staan en keuzes kunnen maken. Zo heb je positieve invloed op je eigen leven en kun je een voorbeeld zijn voor anderen.

Neem contact op Offerte/info aanvraag
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Waarom individuele presentatiecoaching?

  • Alle aandacht voor jouw verhaal en persoonlijke leerdoelen
  • Veilige een-op-een setting
  • Flexibel plannen, ideaal bij een volle agenda
  • Snel resultaat in korte tijd

Wat anderen zeggen over presentatiecoaching

Zo trots op mezelf

“Het ging onwijs goed. Zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties, mensen vonden mijn verhaal inspirerend en werden erdoor geraakt. Ze vroegen mij zelfs om trainer te worden en vaker te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. M’n doel is dus helemaal behaald, mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige coaching en huiswerkopdrachten had ik het vertrouwen om er te staan.”

Yara (Coach)
Fijn dat een coach meedacht

“Ik heb inmiddels 6 workshops gegeven. Ze zijn erg goed ontvangen én waren voor mij inspirerend om te geven. Speechen.nl heeft me daar goed bij geholpen. Het was fijn dat een presentatiecoach meedacht over structuur, opbouw en inhoud. In het bijzonder de tip om meer persoonlijke verhalen in de workshop te vertellen bevalt mij erg goed. Ik kan het verhaal nu bij mijzelf houden en vandaar uit verder op de inhoud gaan. Het leidt tot mooie en open gesprekken met cliënten. “

review-ger
Ger Koopman (Coach)
Presentatiecoach begeleidt cursist

Wanneer een presentatiecoach?

Presentatiecoaching is regelmatig onderdeel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Het effect ga je merken. Bij alle keren in de toekomst dat je je verhaal vertelt. De doelen waar je aan kunt werken zijn eindeloos. Hier een aantal voorbeelden.

Stevig presenteren 

Stevig presenteren 

Heel veel mensen hebben een issue met spreken in het openbaar, het woord nemen of in het middelpunt staan. Met je presentatie-coach verken je in een veilige setting wat er speelt. Samen werk je aan steviger in je schoenen staan. Zodat jij wel het woord wilt pakken.

Neem contact op
Online presence

Online presence

Online indruk maken bij een webinar, training of vergadering is lastiger dan bij je live contact. Net als zorgen dat mensen hun focus vasthouden. Met een presentatiecoach werken aan je online presence maakt echt het verschil.

Neem contact op
Een speech voorbereiden

Een speech voorbereiden

Een belangrijke speech of keynote talk? Met je presentatiecoach scherp je je verhaal aan en oefen je met nieuwe skills. Je leert hoe je iets van jezelf inbrengt en hoe je indruk maakt. Na oefenen en feedback ben je helemaal klaar om op het podium te knallen. Of van het beeldscherm natuurlijk.

Neem contact op
IJzersterk pitchen

IJzersterk pitchen

In korte tijd je verhaal doen waarmee je mensen overtuigt. Dat klinkt makkelijk, maar is nog best een uitdaging. Met je presentatiecoach ga je op zoek naar de allerbeste versie van jouw pitch. Overtuig met je verhaal en zet jezelf op de kaart.

Neem contact op
Presentatie aanscherpen

Presentatie aanscherpen

Ook als je al een eind op weg bent met je presentatie, is het fijn om met een expert te sparren. Met de feedback van een presentatiecoach maak je het af. Groei als spreker en maak impact met je verhaal.

Neem contact op

Praktische info presentatiecoaching

Voor wie?
Presentatiecoaching is geschikt voor iedereen die spreekt in het openbaar, (online) presenteert, vergaderingen voorzit, regelmatig voor een groep staat of (netwerk)gesprekken voert.

Samen met je presentatiecoach bepaal je jouw leerdoelen. Zodat helder is waar jullie mee aan de slag gaan. In één of meerdere sessies.

Online of offline:
Deze coaching vindt naar wens online of op locatie plaatst. Veel mensen kiezen voor ons kantoor in Amsterdam, maar een andere locatie is in overleg ook mogelijk.

Coach:
Presentatie coaching wordt gegeven door Majlis Schweitzer, Sanna Langereis of Sara Bruinsma.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up