some

Spreker boeken

Wij zijn experts in het geven van interactieve keynotes

We hebben ons de afgelopen 20 jaar verdiept in thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, zingeving, leiderschap, effectiviteit en werkelijk contact.

Deze inzichten combineren we met onze kennis over spreken in het openbaar én ons vak als trainer. Dit maakt dat wij als geen ander in staat zijn tot het faciliteren van bijzondere bijeenkomsten. We bieden inhoud, oefeningen en faciliteren het proces zodat de energie goed blijft, mensen geboeid en betrokken zijn, er blijvende verbinding ontstaat en mensen met een voldaan gevoel naar huis gaan.

20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest
ZIN!

ZIN!

Wat zorgt er voor dat jij zin hebt in het leven en in je werk zodat het ook zin heeft? We nemen zes niveau’s van zingeving mee die deelnemers direct kunnen toepassen, zowel in werk als voor zichzelf. We kijken naar het verschil tussen voldoening en geluk. We voeren het gesprek over drie cruciale aspecten: groeien, geven en genieten. Waarbij geluk niet het doel maar een bijproduct van voldoening is.

Neem contact op
De sprankelshow

De sprankelshow

Persoonlijk leiderschap in de praktijk. Wie ben je, waar sta je voor, waar ga je van aan? Wat heb je te bieden, wat heb je te ontvangen, wat heb je te accepteren? En hoe je van dit alles werk kunt maken en een moeiteloos leven leiden. Na deze keynote heb je je eigen onderzoek gedaan en ben je klaar voor de volgende stap.

Neem contact op
Een goed verhaal

Een goed verhaal

Deze keynote is in feite een workshop storytelling voor de hele zaal. Aan de hand van eenvoudige theorie en persoonlijke voorbeelden wordt het publiek in kleine stappen mee genomen om hun eigen heldenverhalen in te kleuren en vorm te geven. Als de tijd het toe laat zelfs met een aantal deelnemers op het podium, als kers op de taart. Een aanrader voor iedere personeelsdag met oog voor verbinding. 

Neem contact op
Effectivitijd en de flow van de Tao

Effectivitijd en de flow van de Tao

Persoonlijk leiderschap gaat over keuzes maken, de dingen doen die gedaan moeten worden in een stroom van moeiteloosheid. De grote vraag is natuurlijk: Hoe dan? Aan de hand van 7 sleutels openen wij de schatkamer van effectieve tijd op basis van een natuurlijke flow. Deze talk zorgt voor minder stress en meer ontspanning op het werk en een betere balans tussen werk & privé. 

Neem contact op
“De magie van ver-halen”

Of je nu een grote groep mensen wilt inspireren op presenteren en storytelling of in een kleine setting: vraag Majlis! In haar hele doen en laten doorleeft ze haar vak en weet ze met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Met een eenvoudige aanpak weet zij in korte tijd mensen in staat te stellen om hun eigen verhaal te vertellen, de kernboodschap over te brengen en op een manier die mensen raakt. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend: de verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!

Maaike
Effectivitijd

Majlis neemt je met haar enthousiasme en kennis van zaken mee in een inspirerende en leerzame sessie. Ik ben (weer) aan het denken gezet over onderwerpen als focus, aandacht, ruis verminderen, organiseren en plannen. En dat allemaal vanuit aandacht. Heerlijk. We hebben veel geoefend en handvatten meegekregen, waardoor ik er thuis ook mee verder kan. Dank je wel Majlis!

Regina
Training storytelling microfoon

Spreker Majlis Schweitzer

Expert op het gebied van verbinding, zingeving, effectiviteit & spreken.

Expert op het gebied van verbinding, zingeving, effectiviteit & spreken.

Specifieker gezien is haar expertisegebied de liefde laten stromen in organisaties door mensen te laten ontdekken hoe zij zichzelf in kunnen brengen. Door werkelijk contact te kunnen maken en zin te geven aan de dag. Zij spreekt over thema’s als ‘effectivitijd’, ‘verhalen delen’, ‘presenteren’, ‘contact maken & verbinden’, ‘de zin in de onzin’ en ‘radicale sprankeling’.


Majlis is mens, trainer, coach, spreker én moeder van drie jongens. In haar keynotes weet ze dit moeiteloos te combineren en gaat zij gemakkelijk van haar eigen verhalen naar de verhalen in de zaal, naar theoretische onderbouwing en concrete oefeningen voor de bezoekers.  Zij geeft krachtige, concrete keynotes en workshops met volop interactie en bruikbare tips.

Meer lezen over Majlis.

 

 

 

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.