fbpx
some

Spreker boeken

Expert in het geven van interactieve keynotes

Majlis Schweitzer heeft zich de afgelopen 20 jaar verdiept in thema’s rondom persoonlijke ontwikkeling, zingeving, leiderschap, effectiviteit en werkelijk contact.

Deze inzichten combineert ze met kennis over spreken in het openbaar én het vak presentatietrainer. Dit maakt dat zij als geen ander in staat is tot het faciliteren van bijzondere bijeenkomsten.

Majlis geeft inhoud, oefeningen en zorgt voor energie bij haar publiek. Zodat mensen geboeid en betrokken aan haar lippen hangen. Zo ontstaat blijvende verbinding. Mensen gaan met een voldaan gevoel naar huis.

20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest
ZIN!

ZIN!

Wat zorgt er voor dat jij zin hebt in het leven en in je werk zodat het ook zin heeft? We nemen zes niveau’s van zingeving mee die deelnemers direct kunnen toepassen, zowel in werk als voor zichzelf. We kijken naar het verschil tussen voldoening en geluk. We voeren het gesprek over drie cruciale aspecten: groeien, geven en genieten. Waarbij geluk niet het doel maar een bijproduct van voldoening is.

Neem contact op
De sprankelshow

De sprankelshow

Persoonlijk leiderschap in de praktijk. Wie ben je, waar sta je voor, waar ga je van aan? Wat heb je te bieden, wat heb je te ontvangen, wat heb je te accepteren? En hoe je van dit alles werk kunt maken en een moeiteloos leven leiden. Na deze keynote heb je je eigen onderzoek gedaan en ben je klaar voor de volgende stap.

Neem contact op
Een goed verhaal

Een goed verhaal

Deze keynote is in feite een workshop storytelling voor de hele zaal. Aan de hand van eenvoudige theorie en persoonlijke voorbeelden wordt het publiek in kleine stappen mee genomen om hun eigen heldenverhalen in te kleuren en vorm te geven. Als de tijd het toe laat zelfs met een aantal deelnemers op het podium, als kers op de taart. Een aanrader voor iedere personeelsdag met oog voor verbinding. 

Neem contact op
Effectivitijd en de flow van de Tao

Effectivitijd en de flow van de Tao

Persoonlijk leiderschap gaat over keuzes maken, de dingen doen die gedaan moeten worden in een stroom van moeiteloosheid. De grote vraag is natuurlijk: Hoe dan? Aan de hand van 7 sleutels openen wij de schatkamer van effectieve tijd op basis van een natuurlijke flow. Deze talk zorgt voor minder stress en meer ontspanning op het werk en een betere balans tussen werk & privé. 

Neem contact op
“De magie van ver-halen”

Of je nu een grote groep mensen wilt inspireren op presenteren en storytelling of in een kleine setting: vraag Majlis! In haar hele doen en laten doorleeft ze haar vak en weet ze met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Met een eenvoudige aanpak weet zij in korte tijd mensen in staat te stellen om hun eigen verhaal te vertellen, de kernboodschap over te brengen en op een manier die mensen raakt. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend: de verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!

Maaike
Effectivitijd

Majlis neemt je met haar enthousiasme en kennis van zaken mee in een inspirerende en leerzame sessie. Ik ben (weer) aan het denken gezet over onderwerpen als focus, aandacht, ruis verminderen, organiseren en plannen. En dat allemaal vanuit aandacht. Heerlijk. We hebben veel geoefend en handvatten meegekregen, waardoor ik er thuis ook mee verder kan. Dank je wel Majlis!

Regina
Training storytelling microfoon
Spreker Majlis Schweitzer

Spreker Majlis Schweitzer

Expert op het gebied van verbinding, zingeving, effectiviteit & spreken.

Specifieker gezien is haar expertisegebied de liefde laten stromen in organisaties. Dit doet zij door mensen te laten ontdekken hoe zij werkelijk contact kunnen maken waarbij ze zichzelf inbrengen. Want werkelijk contact maakt ons bestaan zinvol.

Topspreekster Majlis geeft krachtige, concrete keynotes en workshops vol interactie en bruikbare tips. Inspirerende lezingen op het gebied van verbinding, zingeving, effectiviteit & spreken.  Hierbij switch ze gemakkelijk tussen haar eigen verhalen naar de verhalen in de zaal, theoretische onderbouwing en concrete oefeningen.

Meer lezen over Majlis

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up