Kleine groep, veilige sfeer

Presentatietrainingen

Presentatietrainingen met open inschrijving.

Op onze trainingen leert u presenteren. Zonder Powerpoint, katheder of hulpmiddelen. Voorbereiden (dat leren we u), midden voor de zaal gaan staan (dat leren we u ook) en beginnen met uw verhaal (dat leren we u ook).
Als u dit kunt, dan kunt u het ook met Powerpoint of een uitgeschreven tekst.

Onze presentatietrainingen richten zich op houding, rust, uitstraling, interactie, helderheid en improvisatievermogen. Bij de driedaagse trainingen is er veel aandacht voor uw klank en de expressie in uw stem.

Zodra u uw gevoel laat doorklinken in uw verhaal, wordt uw verhaal mooi. Dan willen we met u mee op reis en kunt u uw verhaal goed vertellen. Dit leren we u allemaal in honderd kleine stapjes met een oefenprogramma dat speels en uitdagend is, ontroerend en effectief. Een belangrijk onderdeel is stemexpressie, hoe klink ik? De stemoefeningen gaan over de moed en het plezier om uzelf te laten horen.

Op de trainingen zit een veilige niet-goed-geld-terug-garantie.

U kunt kiezen uit onder meer:

We geven ook ‘in company’ trainingen, overal in Nederland..

Kleine groepen: veel aandacht en veilig oefenen.

Op onze trainingen komen mensen uit totaal verschillende beroepsgroepen. Dit is een verrassend leuk aspect van de open trainingen.

We trainen in kleine groepen van maximaal acht deelnemers, minimaal drie. (Stemtraining maximaal twaalf deelnemers.)

In het midden van Nederland.

We geven overal in Nederland in-company trainingen en we beschikken over een eigen trainingscentrum in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal, 600 meter van het NS-station en 10 minuten van de A 12. Onze open trainingen kennen filegunstige tijden: we beginnen om 10 uur, en eindigen rond 18 uur.