Eenmalig de Grande Finale
3 daagse Presentatietraining

Met 4 tot 8 personen drie dagen intensief en effectief werken aan je presentatiekracht

Deze zomer op 31 juli, 7 en 14 augustus staan éénmalig Roeland & Majlis, vader en dochter, samen voor de groep. Dit is jouw kans om je eerder geleerde presentatieskills op te frissen en te verdiepen met een dubbele dosis aan trainerskennis van twee toptrainers.

Meteen het diepe in, want Roeland brengt in wat hij heeft geleerd in al die jaren als trainer. Over zijn eigen ontdekkingstocht in presenteren. Over vallen en durven te vallen. Over verbinden door los te laten. Over spreken vanuit stilte. Majlis brengt haar daadkracht en ongelooflijke kennis en skills van persoonlijk leiderschap in. Een power combinatie!

En dat dan met jouw verhaal. Jouw leerpunten. Zodat je kunt vertrouwen op je improvisatievermogen. In drie dagen training scherpen we je skills en jouw verhaal aan, op maat. Zodat presenteren nog beter, mooier en moeitelozer gaat.

Meer informatie over deze training.

Wees er bij deze unieke training bij! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar:

Onze toptraining ‘Goed Leren Presenteren’ start weer in september en november.

Hierbij leer je:
Dag 1: Rust in je presentatie.
Dag 2: Beweging, met je publiek op reis.
Dag 3: Samen met je publiek jouw verhaal delen.

Presenteren is een fascinerende activiteit. Je kunt er heel veel over leren. Vooral door te oefenen in en veilige leeromgeving met een betrokken en ervaren trainer. Stap voor stap, van eenvoudig naar een complete presentatie. Houding, plek, stemgebruik, gesprekstechnieken, presentatiemodellen, voorbereiding, interactie, je rol als presentator. Van harte welkom.

Rustig presenteren.
Heel goed voorbereid én in contact
Improviseren als het nodig is.
Beeldend en met plezier. Samen met je publiek.
Als presentator ben je reisleider, gids, kapitein op het schip, gastheer of gastvrouw, verhalenverteller en facilitator.

drie dagen - €1.070,- excl. btw
Kies je trainingsdagen en claim je plek!
15 jaar ervaring
gemiddelde waardering 9.1
"Mooie en leerzame training gehad van Bente. Compleet anders dan ik had verwacht maar erg origineel en leuk. vanaf dag 1 tot en met 3 boeiend en leerzaam. Ook de overige deelnemers waren zeer enthousiast, Doen dus !"
technical sales consultant
Locatie: Ritmeester in Veenendaal
De meeste trainingen worden gegeven op de prachtige locatie
“Ritmeesterfabriek” in Veenendaal,
centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.