Goed leren presenteren
3 daagse Presentatietraining

Met 4 tot 8 personen drie dagen intensief en effectief werken aan je presentatiekracht
Presenteren is een fascinerende activiteit. Je kunt er heel veel over leren. Vooral door te oefenen in en veilige leeromgeving met een betrokken en ervaren trainer. Stap voor stap, van eenvoudig naar een complete presentatie. Houding, plek, stemgebruik, gesprekstechnieken, presentatiemodellen, voorbereiding, interactie, je rol als presentator. Van harte welkom!
Rustig presenteren. Heel goed voorbereid én in contact. Improviseren als het nodig is.Beeldend en met plezier. Samen met je publiek. Als presentator ben je reisleider, gids, kapitein op het schip, gastheer of gastvrouw, verhalenverteller en facilitator.
drie dagen €1.070,- excl. btw
Kies je trainingsdagen en claim je plek!
15 jaar ervaring gemiddelde waardering 9.2
"Mooie en leerzame training gehad. Compleet anders dan ik had verwacht maar erg origineel en leuk. vanaf dag 1 tot en met 3 boeiend en leerzaam. Ook de overige deelnemers waren zeer enthousiast, Doen dus !" technical sales consultant
Locatie: Ritmeester in Veenendaal (vanaf oktober op onze nieuwe locatie in Amsterdam)
De meeste trainingen worden gegeven op de prachtige locatie “Ritmeesterfabriek” in Veenendaal, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Vanaf oktober vinden onze trainingen plaats in Amsterdam!