some

Podium Inspiratie-avond

Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een inspirerende avond rondom het thema presenteren. Fris je kennis op en krijg tips van een gastspreker. Ook is er ruimte om je verhaal te oefenen voor publiek. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Deze avond is geschikt voor iedereen die zin heeft om een avond met presenteren en spreken bezig te zijn. Voor deelnemers aan onze trainingen, maar ook voor iedereen die eens laagdrempelig kennis wil komen maken. Wees welkom!

Contact opnemen opgeven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Gastspreker
Iedere Podium Inspiratie-avond is er een gastspreker die in gesprek gaat met trainer Majlis. Samen gaan ze op zoek naar de overeenkomsten tussen een wisselend thema en spreken en presenteren.

Eerder waren dat bijvoorbeeld Marenthe de Bruijne over lenig denken en Tammy Parish over de impact van je outfit, stemexpert Frederike Schonis, Janneke Poort over de invloed van ademhaling op spreken, Frederike Mewe over goed zijn zoals je bent, Lucas Defares over de parallellen tussen boksen en presenteren, Frank Boon over je plek innemen en je uitspreken, Stefan Busch over de kracht van klank, Nathalie Barkmeijer over hormonen en spreken, Sanna Langereis met inzichten uit de theaterwereld, Tessa Harts over lichaamstaal, Edward Kalisvaart over wat we kunnen leren van het trainersvak en Henry De la Croix, een down-to-earth-sjamaan die vanuit een hele andere invalshoek naar spreken kijkt. Denk hierbij aan het belang van goed staan, en de noodzaak van het voelen van verbinding.

Zelf op het podium
Dé kans om je verhaal nog eens te oefenen voor publiek of überhaupt weer eens voor publiek te staan. Wie dat wil mag het podium pakken. Na afloop van je presentatie ontvang je opbouwende feedback van de trainer en het het publiek.

 

10 oktober

Onze gastspreker is Camyre De Adelhart Toorop. Zij was lange tijd directeur van Spring High, een middelbare school volgens het nieuwe tijds concept. Tegenwoordig is ze bestuurder bij de Purmerendse scholengroep. Ze komt spreken over leiderschap en onderwijs.

Ook is deze avond  wrap-up-dichter Jelle, oftewel de man met de pen, aanwezig. Hij luistert en kijkt mee en gaat een ter plekke gecreëerd gedicht presenteren.

27 november

Gastspreker nog onbekend

De kosten voor deelname aan een Podium inspiratie-avond zijn €49,95,-

Dit bedrag is exclusief 21% btw en inclusief applaus & een drankje. Je mag voor dit bedrag ook een introducee meenemen.

Voor deelnemers aan onze trainingen is deelname het eerste jaar na de training inbegrepen bij de training.

Locatie:
De Podium inspiratie-avonden vinden plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Tijden:
De avond start om 19:30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Trainer:
Deze avond wordt gehost door Majlis. Daarnaast is er telkens een wisselende gastspreker rondom het thema spreken en presenteren.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

De Podium inspiratie-avonden zijn magisch omdat het onze deelnemers de kans geeft te verdiepen, op te frissen, verstevigen en te verankeren wat ze in trainingen leerden.

Ook voor gasten die we nog niet kennen blijken het inspirerende avonden. Kort en krachtig. Vrije ruimte voor mooie verhalen. Een unieke avond. Van harte welkom!

Inschrijven Podium Inspiratie-avond

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer datum

Anderen over deze avond

Over de drempel van mijn zenuwen

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een Podium Inspiratie-avond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen. Ik kon mijn verhaal oefenen en echt ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Hartverwarmende reacties

“Na het volgen van een twee trainingen bij Speechen.nl, was het voor mij belangrijk om te blijven oefenen met presenteren. Dit heb ik twee keer gedaan tijdens een podium-inspiratieavond.  Net zoals tijdens de trainingen, wordt er een veilige en fijne setting gecreëerd. En het mooie is, ook hier hoeft het niet perfect! Ik kreeg achteraf hartverwarmende reacties.

Sharon (leidinggevende)
over Spreekangst wordt Stemkracht
Aanscherpavond spreker presentatie

Kies je avond en claim je plek!

Datum Locatie
10 oktober 2024 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
27 november 2024 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

Veel gestelde vragen

Ik wil zelf graag spreken, hoe geef ik me op?
 

Tof dat je zelf het podium wilt pakken op onze Podium Inspiratie-avond. Je kunt dit doorgeven bij het opgeven of later nog een mailtje sturen.

Zeker, je bent van harte welkom op onze Podium Inspiratie-avond ook als je nog geen training of coaching bij ons hebt gevolgd. Het is juist een hele leuk manier om kennis te maken en de sfeer te proeven.

Heb je iets leuks te vertellen over een link tussen jouw vakgebied en spreken in het openbaar? En wil je daar graag anderen meer over vertellen?

Stuur ons een mailtje via info@speechen.nl en vertel ons er meer over. We nemen sowieso contact met je op.

some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up