fbpx
some

Podium Inspiratie-avond

Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een inspirerende avond rondom het thema presenteren. Fris je kennis op en krijg tips van een gastspreker. Ook is er ruimte om je verhaal te oefenen voor publiek. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Deze avond is geschikt voor iedereen die zin heeft om een avond met presenteren en spreken bezig te zijn. Voor deelnemers aan onze trainingen, maar ook voor iedereen die eens laagdrempelig kennis wil komen maken. Wees welkom!

Contact opnemen inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Gastspreker
Iedere Podium Inspiratie-avond is er een gastspreker die een thema uitlicht dat van belang is als het gaat over spreken en presenteren. Eerder waren dat bijvoorbeeld Marenthe de Bruijne over lenig denken en Tammy Parish over de impact van je outfit, stemexpert Frederike Schonis. Janneke Poort vertelde over de invloed van ademhaling op spreken en Frederike Mewe over het gevoel van goed zijn zoals je bent. Met bokscoach Lucas Defares keken we naar de parallellen tussen boksen en presenteren. Met veelgevraagd spreker Frank Boon bekeken we wat passie te maken heeft met je plek innemen en je uitspreken. Met muziekcoach Stefan Busch ontdekte we belang en de kracht van klank. Leefstijlcoach Nathalie Barkmeijer vertelde over hormonen en hun effect op onze prestaties en presentaties. Sanna Langereis inspireerde ons met inzichten uit de theaterwereld over spreken in het openbaar.

Opfrisser
Trainer Majlis Schweitzer bouwt een bruggetje tussen wat de gastspreker vertelt en theorie rondom presenteren. Zo ontstaat er een mini-workshop. .

Zelf op het podium
Dé kans om je verhaal nog eens te oefenen voor publiek of überhaupt weer eens voor publiek te staan. Wie dat wil mag het podium pakken. Na afloop van je presentatie ontvang je opbouwende feedback van de trainer en het het publiek.

 

4 oktober

Gastspreker
Juan van Emmerloot is een man met humor, passie en een ongelooflijk muzikaal talent. Hij geniet al 35 jaar van een glansrijke internationale carrière als drummer van artiesten zoals Snowy White (Pink Floyd, Roger Waters) en Steve Lukather (TOTO), bovendien is hij een gerenommeerde naam in het muziekonderwijs. Hij ontdekte de passie om een grote groep mensen te bereiken en die vervolgens te inspireren. Zo ging hij workshops geven met muziek combineren.

Samen gaan we op onderzoek naar wat er voor nodig is om een authentieke artiest en dus een authentieke spreker te worden. Natuurlijk zal hij zijn skills met ons delen. Het beloofd een lekkere interactieve en feestelijke avond te worden.

9 november

Gastspreker
Nog onbekend

De kosten voor deelname aan een Podium inspiratie-avond zijn €19,95,-

Dit symbolische bedrag is exclusief 21% btw en inclusief applaus & een drankje. Je mag een introducee meenemen.

Locatie:
De Podium inspiratie-avonden vinden plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Tijden:
De avond start om 19:30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Trainer:
Deze avond wordt gehost door Majlis. Daarnaast is er telkens een wisselende gastspreker rondom het thema spreken en presenteren.

Corona
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de NOBTRA om onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Schrijf je met een gerust hart in. Mocht deelname niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, dan kun je (kosteloos) omboeken naar een andere datum.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

De Podium inspiratie-avonden zijn magisch omdat het onze deelnemers de kans geeft te verdiepen, op te frissen, verstevigen en te verankeren wat ze in trainingen leerden.

Ook voor gasten die we nog niet kennen blijken het inspirerende avonden. Kort en krachtig. Vrije ruimte voor mooie verhalen. Een unieke avond. Van harte welkom!

Inschrijven Podium Inspiratie-avond

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer datum

Anderen over deze avond

Over de drempel van mijn zenuwen

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een Podium Inspiratie-avond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen. Ik kon mijn verhaal oefenen en echt ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Aanscherpavond spreker presentatie

Kies je avond en claim je plek!

Datum Locatie
4 oktober 2023 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
9 november 2023 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
8 februari 2024 (19:30-22:00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
18 april 2024 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
20 juni 2024 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up