fbpx
some

Podium Inspiratie-avond

Voorheen Aanscherpavond

Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een inspirerende avond rondom het thema presenteren. Fris je kennis op en krijg tips van een gastspreker. Ook is er ruimte om je verhaal te oefenen voor publiek. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Deze avond is geschikt voor iedereen die zin heeft om een avond met presenteren en spreken bezig te zijn. Voor deelnemers aan onze trainingen, maar ook voor iedereen die eens laagdrempelig kennis wil komen maken. Wees welkom!

Contact opnemen inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Gastspreker
Iedere Podium Inspiratie-avond is er een gastspreker die een thema uitlicht dat van belang is als het gaat over spreken en presenteren. Eerder waren dat al Marenthe de Bruijne over lenig denken en Tammy Parish over de impact van je outfit, stemexpert Frederike Schonis en Janneke Poort over de invloed van ademhaling op spreken. Op 7 juli is Frederike Mewe onze gastspreker.

Opfrisser
Voor de bezoekers het podium gaan pakken geven we eerst een mini-workshop als opfrisser van iets dat in de trainingen aan de orde komt. Variërend van werkelijk contact maken, ethos, het gebruik van een mindmap, de kracht van stilte, BEB of één van die andere belangrijke zaken.

Zelf op het podium
Dé kans om je verhaal nog eens te oefenen voor publiek of überhaupt weer eens voor publiek te staan. Wie dat wil mag het podium pakken. Na afloop van je presentatie ontvang je opbouwende feedback van de trainer en het het publiek.

 

7 juli (vol)

Opfrisser:
Echt contact maken met je publiek. Waarom is dit zo belangrijk en hoe doe je dat? We oefenen met het inzetten van een pareltje om het ijs te breken.

Gastspreker:
Frederike Mewe is psycholoog en schrijfster van het boek ‘Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen’. Het gevoel van goed zijn zoals je bent, is ook ontzettend waardevol voor jou als spreker. Dit vertrouwen werkt door in de kracht van je verhaal. Frederike zal vertellen wat je kunt doen om dat als spreker echt te voelen.

6 oktober

Opfrisser: Nog niet bekend
Gastspreker: Nog niet bekend

24 november

Opfrisser: Nog niet bekend
Gastspreker: Nog niet bekend

De kosten voor deelname aan een Podium inspiratie-avond zijn €19,95,-

Dit symbolische bedrag is exclusief 21% btw en inclusief applaus & een drankje. Je mag een introducee meenemen.

Locatie:
De Podium inspiratie-avonden vinden plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Tijden:
De avond start om 19:30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Trainer:
Deze avond wordt gehost door Majlis. Daarnaast is er telkens een wisselende gastspreker rondom het thema spreken en presenteren.

Corona
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de NOBTRA om onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Schrijf je met een gerust hart in. Mocht deelname niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, dan kun je (kosteloos) omboeken naar een andere datum.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

De Podium inspiratie-avonden zijn magisch omdat het onze deelnemers de kans geeft te verdiepen, op te frissen, verstevigen en te verankeren wat ze in trainingen leerden.

Ook voor gasten die we nog niet kennen blijken het inspirerende avonden. Kort en krachtig. Vrije ruimte voor mooie verhalen. Een unieke avond. Van harte welkom!

Inschrijven Podium Inspiratie-avond

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer datum

Anderen over deze avond

Over de drempel van mijn zenuwen

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een Podium Inspiratie-avond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen. Ik kon mijn verhaal oefenen en echt ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Aanscherpavond spreker presentatie

Kies je avond en claim je plek!

Datum Locatie
6 oktober 2022 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
24 november 2022 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
16 februari 2023 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
13 april 2023 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven
22 juni 2023 (19.30-22.00 uur) Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up