Majlis Schweitzer

“Je kunt jezelf beter helemaal geven dan half leven”

Over Majlis

Typisch Majlis

Typisch Majlis

  • Dromer die dromen uit laat komen.
  • Majlis neemt haar eigen ontbijt mee op weg naar een afspraak of training, om het dan vervolgens alsnog te vergeten in de auto.
  • Niets doen is voor haar geen optie. Ze heeft een voorliefde voor zowel tempo als vertraging en is net zo zakelijk als spiritueel.
  • Voor healthy food ben je bij Majlis echt aan het goede adres. Zelf is ze op het moment helemaal weg van golden milk.
  • Haar twee ultieme woorden: ‘radicale sprankeling’
Achtergrond

Achtergrond

Majlis staat graag zelf op het podium, geeft coaching en trainingen bij Speechen.nl en heeft jarenlange ervaring met programma’s op het vlak van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ze is naast mens, trainer, coach en spreker ook moeder van drie jongens.

Daarnaast doet Majlis niets liever dan verder leren. Ze volgde de opleidingen practitioner-NLP, Master-NLP, Spiral dynamics, coach en trainer op identiteitsniveau bij Phoenix Opleidingen. Gevolgd door Systemisch werk, opleidingen over karakterstructuren, groepsdynamiek en diverse coachopleidingen. Momenteel is ze bezig met een opleiding in het taoïsme en vrouwelijk leiderschap.

Majlis over spreken en presenteren

“Leren presenteren is voor iedereen de moeite waard. Het is zo basic en gaat tegelijkertijd zo fundamenteel over wie je bent en wat je doet. Het hoort bij wat ik doe en ik zie hoe ik daarmee kan bijdragen. De wereld wordt mooier. Er kan meer als we leren ons verhaal beter te presenteren.”

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up