Douwke de Backer

“Let your inner voice be your outer voice”

Over Douwke

Typisch Douwke

Typisch Douwke

  • Kom de dansvloer op! Kom het bos in! Douwke geniet zowel van reuring als rust.
  • En dus wordt er ook hard gesport én hard ontspannen.
  • Ze pleit voor een simpel leven. Genieten van dagelijkse dingen, niet teveel spullen, kleine avonturen beleven. Oftewel, ga kamperen!
  • Moeder van twee nogal energieke en enthousiaste ventjes. Van wie zouden ze dat nou hebben…?
  • Ze presenteert zelf ook bedrijfsevenementen. Het liefste die in het teken staan van groene thema, zoals balans, vitaliteit, duurzaamheid.
  • Douwke woont in Amsterdam, maar zal – zoals een goeie Brabander betaamt – geen carnaval overslaan.
Achtergrond

Achtergrond

Lange tijd werkte Douwke in Marketing & Communicatie en zo kwam het geven van bedrijfspresentaties of het presenteren van het bedrijfsevent vaak op haar bord terecht. Dat deed ze steeds met veel plezier, maar ontdekte dat dat voor anderen helemaal niet vanzelfsprekend was. Ze realiseerde dat dit haar pad was, waar haar kwaliteiten, interesses en plezier bij elkaar komen. Presenteren!

Tegenwoordig brengt ze haar marketingervaring in bij haar presentatietrainingen. Ze delen immers dezelfde kern, namelijk authentiek, overtuigend, verhalend communiceren met een publiek. Douwke is uitgegroeid tot een trainer met een eigen stijl. Speels en relaxed, met scherpe observaties, in een sfeer waar deelnemers de moed hebben uit hun comfortzone te stappen. In haar trainingen nodigt zij de deelnemers uit ook hun authenticiteit te onderzoeken en zich daarvoor uit te spreken.

Douwke over spreken en presenteren

“Laten we van presentaties een waardevol moment maken! Dat het publiek geraakt, geïnspireerd, overtuigd is door jouw verhaal in plaats van de presentatie heeft uitgezeten. En dat jij daar stond als de beste versie van jezelf in plaats van liever door de grond te willen zakken. Met de overtuiging dat jij gehoord en gezien mag worden. Een moment van in contact zijn met jouw authentieke zelf, jouw echte verhalen geïntegreerd en uitgesproken en in verbinding met je publiek. En misschien krijg jij dan – net als ik – zelfs wel een heel klein beetje plezier in dat moment.”

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up