Sara Bruinsma

“De wereld heeft het nodig dat jij gaat spreken over dat wat belangrijk voor jou is, wat belangrijk is voor jou is hoogst waarschijnlijk ook van belang voor de wereld”

Over Sara

Typisch Sara

Typisch Sara

  • Sara start haar dag een half uur eerder dan de rest van haar gezin met een fijn muziekje, haar cyclus dagboek en een latte macchiato. 
  • Ze is graag op stap, heeft de grootste moeite met ‘rustig aan doen’ en eenmaal in de auto, onderweg, gaat de muziek aan en komt ze tot rust.
  • Sara is dol op dansen, het liefst doet ze ecstatic dance in Amsterdam maar als het moet blijft ze thuis en danst ze in haar huiskamer. 
Achtergrond

Achtergrond

Sara brengt graag mensen bij elkaar. Jarenlang werkte ze als maatschappelijk werker in Amsterdam. Later ging ze community builden in straten voor meer sociale verbinding. Ze is op haar best als ze groepen mag begeleiden of dagvoorzitter is. 

Na een deceptie op de toneelschool (haar droom) kwam de opleiding Docent Omgangskunde. Met ervaring op het theaterpodium ‘Vrij Spel’ werd haar passie voor het vak trainer weer aangewakkerd. Niet door te acteren maar door contact te maken, te improviseren en te luisteren naar het publiek. In het vak trainer en sprekerscoach TEDxAmsterdamWomen kan ze dat allemaal kwijt.

Sara over spreken en presenteren

Vrij spreken in het openbaar is mogelijk. Het helpt als je jezelf toestaat de ruimte in te nemen. Je hart kan bonzen en je kunt rode wangen krijgen. Dat hoort erbij en is een vorm van respect voor je luisteraars. Accepteer jezelf en blijf ademen. Dan kan jouw publiek ook ontspannen. Leren presenteren is persoonlijk ontwikkelen en oefenen in leiderschap.” 

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up