some

Testimonials

Wat andere over ons zeggen...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vitae urna quis arcu dictum bibendum eget non nunc. Fusce et arcu vehicula, vestibulum mi a, dapibus enim. Maecenas faucibus, eros sit amet varius consectetur, tortor enim tincidunt lorem, sit amet condimentum turpis justo vel risus. Nam eu dignissim nisl, in pellentesque nisl.

Neem contact op!
Een absolute aanrader!

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een aanscherpavond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen, mijn verhaal te oefenen en letterlijk te ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Ben zo trots op mezelf

Het ging onwijs goed! Ben zo trots op mezelf! Ik kreeg erg leuke reacties en ze vroegen mij zelfs om trainer te worden of te spreken voor groepen. Dat had ik echt niet verwacht. Mensen gaven aan dat ze me inspirerend vonden en door mijn verhaal geraakt werden. M’n doel is dus helemaal behaald! Mijn dank is zeer groot! Dankzij zorgvuldige begeleiding, huiswerkopdrachten en vertrouwen kon ik daar zo staan.

Yara (Coach)
Vol goede moed

Toen ik de derde dag naar de locatie van de training liep was ik al veel minder zenuwachtig. Ik voelde dat het goed ging komen. Vol goede moed ging ik de laatste twee dagen tegemoet. Dat bleek achteraf terecht, ik heb ontzettend veel geleerd. Ik denk dat ik nu een stuk sterker overkom.

Joris (Teammanager)
Echt een aanrader!

“Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo’n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze me heeft geleerd. Echt een aanrader!”

Annemarie (freelance communicatieadviseur)
Dit gaat verder dan presenteren

Ik heb vanuit diverse MT-functies al heel wat trainingen gehad, maar deze behoort toch wel tot één van de besten. Dit gaat verder dan presenteren. Dit is persoonlijk leiderschap in contact. Wat een ontzettend gave training. Prachtig om te zien hoe alle deelnemers zich weten te ontwikkelen in het presenteren. Ik vond het een super mooie ervaring met uitstekende begeleiding. Ik heb echt kunnen oefenen met presenteren. Ik heb mezelf kunnen uitdagen om emoties te tonen en om mensen te inspireren met mijn verhaal! Ik gun dit iedereen.

Niels Bontje (Directeur Marketing ai)
Het resultaat was verbluffend

Of je nu een grote groep mensen wil inspireren op presenteren en storytelling of in een kleine setting coaching wilt: vraag Speechen.nl! In hun hele doen en laten verstaan ze hun vak. Ze weten met veel energie, humor en helderheid de kunst van het presenteren en verhalen vertellen over te brengen. Met een eenvoudige aanpak stellen zij in korte tijd mensen in staat om hun eigen verhaal te vertellen, de kernboodschap over te brengen en dit op een manier die mensen raakt. Majlis heeft bij ons een workshop gegeven voor een groep van 70 mensen. Het resultaat na 2,5 uur was verbluffend. De verhalen die collega’s wisten te vertellen waren magisch!

Maaike de Wit (CEO )
Rvdb

Test klanten listing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus accumsan nunc sed dolor sodales, in ullamcorper ex maximus. Nulla ultrices quam nisi, et dignissim urna molestie eget. Etiam pulvinar porta urna eget malesuada. Quisque efficitur mi libero, vitae pulvinar ante fringilla nec. Sed eleifend id ante eu vulputate.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.