fbpx
some

Presenteren: 'de basis'

De training Presenteren: ‘de basis’ is onze instaptraining. Gericht op (startende) sprekers die kennis willen maken met verschillende presentatietechnieken. Een fijne mix van theorie en flink oefenen.

Direct contact opnemen inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Na de training Presenteren: 'de basis'

Als je enthousiast en betrokken je verhaal vertelt, word je gehoord. Na deze training heb je de basisprincipes van goed presenteren onder de knie. Je weet hoe je overkomt en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden in de training Presenteren: ‘de basis’.

Situaties waarin je resultaat zult zien

 • Inspirerende (netwerk)gesprekken voeren
 • Succesvol spreken in het openbaar
 • Vergaderingen
 • Intern presenteren
 • Online trainingen of meetings
 • Pitchen

Onze enthousiaste en deskundige trainers creëren een veilige omgeving binnen de kleine groepen waarmee ze trainen. Het echte succes van een goede presentatietraining zit in oefenen in een groep en het krijgen van feedback. Daar geloven wij in.

In één dag leer je dankzij de vele oefeningen de basis die nodig is voor een goede presentatie. Alle noodzakelijke inzichten, tips & tricks komen aan de orde.

Voor wie?
Deze training presenteren is gericht op (beginnende) sprekers die zich de basisprincipes van presenteren echt eigen willen maken. De training is geschikt voor iedereen die wel eens presentaties geeft, vergaderingen voorzit, ideeën wil inbrengen, voor een groep staat of (netwerk)gesprekken voert. Of dit juist wil gaan doen.

Je krijgt inzicht in de balans tussen een efficiënte voorbereiding (waaronder mindmapping) en het loslaten daarvan. Je ervaart de impact van focus vooraf middels een warming-up en aandacht voor een juiste ademhaling. We kijken naar het innemen van de rol van natuurlijk leider, rust inbouwen en een logische opbouw van een presentatie of gesprek. Je verkent de invloed van je stem, je houding en de plek op het podium of in de ruimte. Je onderzoekt het belang van contact met je publiek en de dynamiek van interactie. Gedurende de hele dag oefen je met vaardigheden zoals luisteren improvisatie en storytelling.

De investering voor deze eendaagse presentatietraining is €525,-

Dit is exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, versnaperingen en een lekkere en gezonde lunch.

EXTRA: Een jaar lang gratis deelname aan onze aanscherpavonden om te oefenen en je kennis op te frissen (5x per jaar). Ter waarde van €100,-

EXTRA: Het handboek ‘Presenteren is een feest’, bestseller van Roeland Schweitzer (de grondlegger van Speechen.nl). Ter waarde van €21,-

Locatie:
Deze training vindt plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie die bestaat uit een grote foyer met een eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Corona
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de NOBTRA om onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom kun je je je met een gerust hart inschrijven. Mocht deelname niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, dan kun je in dat geval (kosteloos) omboeken naar een andere datum.

Tijden:
De trainingsdag is van 10:00 uur tot ongeveer 17:30 uur (gunstig qua files).

Trainer:
Deze training wordt gegeven door een van onze enthousiaste en deskundige presentatietrainers.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

De basis van onze trainingen ligt naast onze jarenlange ervaring ook in diverse theorieën.

Theorie Presenteren de Basis

 • Deep Democracy
 • Theory U
 • Transactionele analyse
 • Systemische perspectieven
 • NLP
 • Stemexpressie
 • Motivatietheorie van Alderfer
 • Sprankmodel
 • Graveslevels & spiral dynamics
 • Tao Tse Chjing
 • Mindfullness
 • Groepsdynamica volgens Tuckman

Inschrijven voor Presenteren: 'de basis'

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer trainingsdata

Anderen over deze training

Inspirerende dag

“Wat een bijzonder inspirerende dag hebben we gehad. We maakten in een dag grote sprongen, kregen voldoende handvatten en ik heb ingezien dat presenteren best een feestje kan zijn.”

Bas
Bas (Officemanager)
Veel oefening en tips

“Tijdens de trainingsdag oefen je veel aan de hand van de theorie die je krijgt. Je krijgt opbouwende feedback. Er wordt ingegaan op je vragen bij het presenteren en bij je persoonlijke aandachtspunten krijg je tips. Deze training is een aanrader voor iedereen die presentaties geeft!”

Esther
Esther (Projectapotheker)
Presenteren-spreken-zelfvertrouwen

Kies je trainingsdagen en claim je plek!

Datum Locatie
16 november 2022 Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up