'Iedereen leren presenteren'

Over Speechen.nl

Speechen.nl heeft als missie:

‘Iedereen leren presenteren, iedereen een stem geven.’

Als iedereen aan het woord kan en mag komen, wordt de wereld mooier.

Met onze trainingen rondom presenteren en story telling helpen we individuen en groepen in korte tijd enorm vooruit met het presenteren van jezelf, je team en je product of dienst.

Sinds 2003 geven we trainingen presenteren gericht op persoonlijke ontwikkeling.
Anno 2018
 bestaat Speechen.nl uit drie bevlogen trainers:

De organisatie is in handen van Angelique Koppelman en Roeland.

Angelique kunt u bellen: 06 200 888 92

Team Speechen.nl Linksboven Bente Jonker trainer, midden Angelique Koppelman organisatie, Rechtsboven Majlis Schweitzer trainer, Katri Schweitzer home, Roeland Schweitzer trainer.

Waar komt de missie ‘Iedereen leren presenteren’ vandaan?

Roeland en Katri begonnen als kunstenaars. Samen starten zij in 1985 Schweitzer Communication Works. Een reclamebureau. Maar het was niet wat ze wilden, manager van een bedrijf. Roeland ging free lancen als tekstschrijver. In 1993 schreef hij het vrolijke boek  ‘Nooit meer verlegen’. Hij ging op toneelles en er ontstond een prachtige ontdekkingstocht langs theorie en praktijk. Over communicatie, spel, plezier, moed, effectiviteit, psychologie, klank, lichaamstaal, samenwerken en leiderschap. Hij werkte voor bedrijven en de Rijksoverheid en ontdekte dat hij met zijn kennis en ervaring mensen kon helpen om beter te presenteren.

In 2003 gaf Roeland de eerste presentatietrainingen. In 2005 is de domeinnaam Speechen.nl geregistreerd en werden de presentatietrainingen een kernactiviteit.

In de loop der jaren hebben we enorm veel kennis en ervaring rondom presenteren en trainen verzameld. Wat werkt, wat niet? Waarom? Hoe? Waarom hebben de meeste mensen blokkades? Hoe kun je hier mee omgaan? 

  • We hebben een eigen bewezen trainingsmethode ontwikkeld. We kunnen hier workshops van een uur over geven tot en met een training van tien dagen.
  • We geven trainingen in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal en in company, op uw locatie.
  • We coachen mensen op individuele basis.
  • We hebben het Handboek “Presenteren is een feest’ ontwikkeld, waarin onze kennis over presenteren op een praktische manier wordt aangeboden, Voor de praktijk, door de praktijk.
  • We bieden onze kennis aan via onze blogs en onze ebooks.

Filmpje met Majlis en Roeland over Speechen.nl en de trainingen.

Speechen.nl maakt deel uit van Schworks vof

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.