'Iedereen leren presenteren'

Over Speechen.nl

Speechen.nl heeft als missie: ‘Iedereen leren presenteren’.
En ook: Iedereen een stem geven.
Als iedereen aan het woord kan en mag komen, wordt de wereld mooier.

Met onze trainingen rondom presenteren helpen we individuen en groepen in korte tijd enorm vooruit met het presenteren van jezelf, je team en je product of dienst.

Anno 2017 bestaat Speechen.nl uit drie trainers:

De organisatie is in handen van Angelique Koppelman en Roeland.
Aan de telefoon (0343-452844) krijgt u vaak Katri Schweitzer.

Het team van Speechen.nl Katri, Schweitzer, Angelique Koppelman, Majlis Schweitzer, Bente Jonker, Roeland Schweitzer

vlnr Katri, Angelique, Majlis, Bente, Roeland

Waar komt de missie ‘Iedereen leren presenteren’ vandaan?

Roeland en Katri slaagden er niet in om van hun werk als kunstenaars te kunnen leven.
Samen begonnen zij een reclamebureau. Ze kregen personeel en besloten vervolgens dat dat niet was wat ze wilden, manager van een bedrijf. Roeland ging free lancen als tekstschrijver. In 1993 schreef hij het boek  ‘Nooit meer verlegen’. Van zijn spreekangst en podiumvrees wilde hij af. Hij ging op toneelles en het werd een prachtige ontdekkingstocht, langs theorie en praktijk. Over communicatie, spel, plezier, moed, effectiviteit, psychologie, klank, lichaamstaal en leiderschap. Hij werkte voor bedrijven en de Rijksoverheid en ontdekte dat hij met zijn kennis van toneel, communicatie en journalistiek mensen kon helpen om beter te presenteren.

In 2003 gaf Roeland Schweitzer een eerste presentatietraining. In november 2005 is de domeinnaam Speechen.nl geregistreerd, in 2006 was de website in de lucht. Daarmee werd het geven van presentatietrainingen de belangrijkste bron van inkomsten.

  • We hebben een eigen bewezen trainingsmethode ontwikkeld. De kortste versie duurt een uur, het complete verhaal duurt zes dagen.
  • We beschikken nu over twee mooie eigen trainingsruimten in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal en geven ook in company trainingen op locatie.
  • We hebben het Handboek “Presenteren is een feest’ ontwikkeld, waarin onze kennis over presenteren op een praktische manier wordt aangeboden, Voor de praktijk, door de praktijk.

Filmpje met Majlis en Roeland over Speechen.nl en de trainingen.

Speechen.nl maakt deel uit van Schworks vof

Contactformulier