'Iedereen leren presenteren'

Over Speechen.nl

Speechen.nl heeft als missie: ‘Iedereen leren presenteren’.
Dit draagt bij aan een rechtvaardiger wereld waarin iedereen aan het woord komt.

We kunnen individuen, kleine en grotere groepen in korte tijd enorm vooruit helpen met presenteren. Hiertoe bieden we trainingen aan rondom (jezelf) presenteren.

Anno 2017 bestaat Speechen.nl uit drie trainers:

De organisatie is in handen van Angelique Koppelman en Roeland. Aan de telefoon (0343-452844) krijgt u vaak Katri Schweitzer. We beschikken over twee mooie eigen trainingsruimten in Veenendaal en geven ook in company trainingen op locatie. Tevens hebben we het Handboek “Presenteren is een feest’ ontwikkeld, waarin onze kennis over presenteren op een praktische manier wordt aangeboden, Voor de praktijk, door de praktijk.

Waar komt de missie ‘Iedereen leren presenteren’ vandaan?

Roeland Schweitzer begon zijn werkende leven in 1980 als schrijver / kunstenaar. Hij slaagde er toen niet in om er zijn brood mee te verdienen. Samen met zijn vrouw Katri begon hij een grafische studio. Ze kregen personeel en besloten vervolgens dat dat niet was wat ze wilden, manager van een studio. Roeland ging free lancen als tekstschrijver. In 1993 schreef hij het boek  ‘Nooit meer verlegen’. Van zijn verlegenheid en podiumvrees wilde hij af. Hij ging op toneelles en het werd een prachtige ontdekkingstocht. Hij werkte voor een overheidsinstantie en ontdekte dat hij met zijn kennis van toneel, communicatie en journalistiek mensen kon helpen om beter te presenteren.

In 2003 gaf Roeland Schweitzer voor het eerst een volwaardige presentatietraining. In november 2005 is de domeinnaam Speechen.nl geregistreerd en in 2006 was de website in de lucht. Daarmee werd het geven van presentatietrainingen de belangrijkste bron van inkomsten.

Speechen.nl maakt deel uit van Schworks vof

Contactformulier