'Iedereen leren presenteren'

Over Speechen.nl

Speechen.nl heeft als missie: ‘Iedereen leren presenteren’.
En ook: Iedereen een stem geven.
Als iedereen aan het woord kan en mag komen, wordt de wereld mooier.
Niets meer, maar ook niets minder.

Met onze trainingen rondom presenteren en story telling helpen we individuen en groepen in korte tijd enorm vooruit met het presenteren van jezelf, je team en je product of dienst.

Sinds 2003 geven we trainingen presenteren.
Anno 2017
bestaat Speechen.nl uit drie bevlogen trainers:

De organisatie is in handen van Angelique Koppelman en Roeland.
Aan de telefoon (0343-452844) krijgt u vaak Katri Schweitzer (rechts.)

Waar komt de missie ‘Iedereen leren presenteren’ vandaan?

Roeland en Katri begonnen als kunstenaars. Samen starten zij in 1985 Schweitzer Communication Works. Een reclamebureau. Maar het was niet wat ze wilden, manager van een bedrijf. Roeland ging free lancen als tekstschrijver. In 1993 schreef hij het vrolijke boek  ‘Nooit meer verlegen’. Hij ging op toneelles en er ontstond een prachtige ontdekkingstocht langs theorie en praktijk. Over communicatie, spel, plezier, moed, effectiviteit, psychologie, klank, lichaamstaal, samenwerken en leiderschap. Hij werkte voor bedrijven en de Rijksoverheid en ontdekte dat hij met al zijn kennis mensen enorm kon helpen om beter te presenteren.

In 2003 gaf Roeland de eerste presentatietrainingen. In november 2005 is de domeinnaam Speechen.nl geregistreerd, in 2006 was de website in de lucht. Daarmee werd het geven van presentatietrainingen de belangrijkste bron van inkomsten.

  • We hebben een eigen bewezen trainingsmethode rondom presenteren ontwikkeld. De kortste versie duurt een uur, het complete verhaal duurt tien dagen.
  • We beschikken nu over twee mooie eigen trainingsruimten in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal en geven ook in company trainingen op locatie.
  • We hebben het Handboek “Presenteren is een feest’ ontwikkeld, waarin onze kennis over presenteren op een praktische manier wordt aangeboden, Voor de praktijk, door de praktijk.

Filmpje met Majlis en Roeland over Speechen.nl en de trainingen.

Speechen.nl maakt deel uit van Schworks vof

Contactformulier