Edward Kalisvaart

“Zeven keer vallen, acht keer opstaan”

Over Edward

Typisch Edward

Typisch Edward

  • Edward heeft altijd zijn Japanse stok (‘bo’) bij zich in de auto, om ’s middags tussendoor vijf minuutjes zijn oefeningen te doen en zo te resetten.
  • Vanwege zijn commitment aan een gezonde leefstijl en vitaliteit, gaat er elke dag een bak kwark mee voor de eiwitjes.
  • Een oude reflex waar Edward op aan kan slaan, is te zeggen: ’Dat lukt je toch niet…’.
  • Op zijn gelukkigst, wanneer hij danst en het hier & nu vol ervaart.
  • Na heel veel internationaal gewerkt te hebben, inmiddels vliegschaamte ontwikkeld en al drie jaar niet meer in een vliegtuig gestapt.
Achtergrond

Achtergrond

Edward heeft als gids 30 jaar ervaring op de teller in het begeleiden van (management) teams en leiderschapstrajecten. Zijn stijl is helder, direct en liefdevol, met een flinke dosis ‘tough love’. Hij werkt met het gedachtengoed van verschillende stromingen, zoals NLP, TA en lichaamswerk. Als toegewijd vakidioot gelooft hij in lifelong learning.

Edward is begin jaren 80 een klimschool gestart van waaruit hij outdoor events is gaan organiseren. Vanuit deze ervaringen is zijn liefde voor het werken met groepen en groepsdynamica ontstaan. Tussen 2000 en 2020 heeft Edward vooral veel internationaal begeleid: leiderschapsevents en team retraites in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Naast zijn werk als trainer/coach is Edward gecertificeerd vitaalcoach/personal trainer en vechtsportleraar met een eigen dojo in Rotterdam.

Edward over spreken en presenteren

“Veel van de professionals die ik ontmoet, ervaren het als een klus om de rijkdom aan gedachten en gevoelens in hun binnenwereld congruent naar buiten te brengen. Om zo zichzelf in alle volheid te manifesteren. Grote thema’s als ‘jezelf tonen, uitspreken & kleur bekennen’ schuren langs of struikelen over oude overtuigingen en imprints. Het potentieel dat er ten diepste leeft, kan gaan bloeien wanneer hier beweging in komt. Ik word wakker om dit potentieel uit te nodigen en vol te laten stromen.”

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up