Susanne Kuitenbrouwer

“Eerst zorgvuldig onderzoeken, daarna je intuïtie volgen”

Over Susanne

Typisch Susanne

Typisch Susanne

  • In de bergen ligt het avontuur! Suus gaat daarom liever een extra week naar de sneeuw dan op zomervakantie (of eigenlijk allebei).
  • Op haar mountainbike in de prachtige natuur vindt ze in Nederland ontspanning.
  • Susanne geeft haar gezondheid een extra boost met gezond eten en weinig stress.
Achtergrond

Achtergrond

Susanne is mede-eigenaar van Speechen.nl en zorgt voor de informatie over ons aanbod. Na wat omzwervingen kwam Susanne in het communicatie-vak terecht.  Ze groeide in haar rol in verschillende communicatiefuncties. Maar het moet altijd wel echt ergens over gaan. Zo werkte ze 10 jaar bij een non-profit organisatie die voorlichting gaf aan dove en slechthorende mensen.

Zelf ondernemen en ook zelf de koers bepalen, begon steeds meer te kriebelen. Samen met Evelien en Majlis besloot Susanne in het ondernemersbootje te stappen. Ze zorgt voor heldere communicatie over ons aanbod. Zodat mensen echt een keuze kunnen maken die bij ze past.

Susanne over spreken en presenteren

“Presenteren gaat over zoveel meer dan een presentatie geven. Het gaat over jezelf (durven) uitspreken. Weten wie je bent en wat je te vertellen hebt. Goed leren spreken is daarom voor iedereen super waardevol. Als je jouw verhaal kent, wordt spreken met impact vanzelf makkelijker. Ik gun iedereen om met plezier en vanuit vertrouwen te spreken.”

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up