Deelname aan een presentatietraining is voor iedereen mogelijk.

Iedereen een stem geven en leren presenteren.

Onze missie is glashelder: iedereen leren presenteren en hiermee iedereen een stem geven. Ja, werk aan de winkel.

Iedereen kan het leren: waardevol presenteren.

Je presenteert voortdurend. Ook als je niet voor een groep een verhaal houdt. Je presenteert ieder moment dat je ‘in beeld’ bent. Ieder moment dat je iets zegt. Je presenteert je verhaal, je idee, je product of dienst, je presenteert je organisatie en jezelf. Dat is nogal wat en het is fantastisch om te ontdekken hoe het werkt. Als je dat begrijpt, dan leer je met wat oefening al heel snel om het met meer plezier, dus beter, te gaan doen.

Een piepklein percentage van ons mensen is van nature heel handig in communicatie. De rest van de mensen, pakweg 99%, kan het leren. Stap voor stap. En iedere wereldreis begint heel eenvoudig met de eerste stap.

Het ontwikkelen van een goede presentatievaardigheid levert heel veel op.
Zelfvertrouwen om te beginnen.
Je wordt beter gehoord en je komt beter in beeld.
Wij gaan elkaar beter begrijpen en samen bereiken we meer.
Als iedereen goed kan presenteren, wordt de wereld evenwichtiger, met meer wederzijds begrip.

Onze missie is dan ook: Zo veel mogelijk mensen leren presenteren.

De meeste mensen ervaren schroom om te presenteren, spreekangst in meer of mindere mate. Begrijpelijk, want nooit geleerd hoe dat moet, presenteren. En misschien al een keer je hoofd gestoten. Je belandt als het ware achter het stuur van een autobus vol passagiers, zonder dat je weet hoe het moet, zonder rijlessen en daardoor uiteraard ook met weinig zelfvertrouwen  Terwijl je het eigenlijk gewoon moet leren, net zoals autorijden, zwemmen of schrijven.

In onze trainingen leer je naturel presenteren, zonder hulpmiddelen. Jij mag het doen. We komen voor jou en jouw verhaal. Als je dit kunt, dan kun je het in alle situaties.

We geven presentatietrainingen en communicatietrainingen in het Nederlands en Engels, aan individuen en kleine groepen. In company en met open inschrijving. We geven workshops aan grotere groepen. We verspreiden een goed boek over presenteren, we bieden het Sprankmodel voor communicatie en we dragen onze kennis actief uit via voordrachten, nieuwsbrieven, artikelen, columns en twitter (@speechen).

We geven iedereen de kans om te leren presenteren. We nodigen iedereen ook uit om de opgedane kennis zoveel mogelijk door te geven, daar helpen we graag mee!

Meer deelnemers van één bedrijf: 10% korting.

Het resultaat van de training neemt toe als er meer mensen van een organisatie deelnemen. Je hebt steun aan elkaar en je kunt elkaar helpen met toekomstige presentaties.
Komt u daarom met twee of drie collega’s naar dezelfde training, dan krijgen de tweede en derde deelnemer 10% korting. Wel tegelijk inschrijven en één factuuradres / moment.
Vanaf vier à vijf deelnemers is een incompany-training overigens goedkoper.

Trainingen voor grotere groepen

De trainingen worden meestal gegeven aan groepen van maximaal acht mensen. Dan kan iedereen goed en vaak zelf oefenen. We kunnen grotere groepen ook een aantal basisvaardigheden leren rondom presenteren. Voorbereiding, houding, eerste woorden, opstelling, intentie, PowerPointgebruik enzovoorts.
Lees meer over onze workshops.

Het handboek ‘Presenteren is een feest’

Als u verder wilt onderzoeken of onze trainingen bij u passen, lees dan bijvoorbeeld eerst het cursusboek bij de trainingen: het handboek ‘presenteren is een feest’.

Onze missie is ook duurzaam

Wij kiezen voor zo ‘duurzaam’ mogelijk. In ons werk, in ons proces, in onze producten, in onze keten, in onze materialen en in onze relaties. Ons bedrijf bestaat sinds 1985, deze trainingen geven we sinds 2003. Organisch ontwikkelen we ons en proberen we in een goede balans bij te dragen. Gelijkwaardigheid en respect voor de ander zijn sleutelwoorden in ons werk.