Deelname aan een presentatietraining is voor iedereen mogelijk.

Onze missie: Iedereen leren presenteren.

Iedereen een stem geven.

Onze missie is glashelder:

iedereen leren presenteren, iedereen een stem geven.

Iedereen kan het leren: met plezier en goed presenteren.

95 % van de mensen heeft of had spreekangst. Dus schaam je niet en realiseer je dat je het prima kunt leren. Beter worden in je communicatie, in je presentatie, in gesprekken, in vergaderingen, in ontmoetingen. Stap voor stap. Iedere wereldreis begint met een eerste stap. Die stap kun je nu zetten!

Het ontwikkelen van een betere presentatievaardigheid levert heel veel op.
♦ Zelfvertrouwen om te beginnen. Rust. Plezier.
♦ Je wordt beter gehoord en je komt beter in beeld.
♦ Wij gaan elkaar beter begrijpen en samen bereiken we meer.
♦ Als iedereen goed kan presenteren, wordt de wereld evenwichtiger, met meer wederzijds begrip.

Iedereen leren presenteren, iedereen een stem geven. Onze missie.

Spreekangst komt in allerlei gradaties voor bij vrijwel iedereen. Begrijpelijk, want de meeste mensen hebben nooit geleerd hoe dat moet, presenteren. Geen rijles gehad, geen instructies, nooit veilig geoefend. Je hebt je hierdoor misschien een of meer keer flink gestoten. Sindsdien vermijd je het. Heel begrijpelijk, maar het helpt je niet.

In onze trainingen leer je naturel presenteren, zonder hulpmiddelen.

We bieden je allereerst een veilige oefenplek en we helpen je met een prachtige serie oefeningen. Van piepklein naar een heel verhaal. Levendig, interactief en in contact met je publiek.
Als je dit grote verhaal aan het eind van je training goed kunt vertellen, dan kun je in alle situaties zo goed mogelijk presenteren.

We geven presentatietrainingen en communicatietrainingen in het Nederlands en Engels, aan individuen en kleine groepen. In company en met open inschrijving. We geven workshops aan grotere groepen. We verspreiden een goed boek over presenteren, we bieden het Sprankmodel voor communicatie en we dragen onze kennis actief uit via voordrachten, nieuwsbrieven, artikelen, columns.

Trainingen voor grotere groepen

De trainingen worden meestal gegeven aan groepen van maximaal acht mensen. Dan kan iedereen goed en vaak zelf oefenen. We kunnen grotere groepen ook een aantal basisvaardigheden leren rondom presenteren. Voorbereiding, houding, eerste woorden, opstelling, intentie, PowerPointgebruik enzovoorts.
Lees meer over onze workshops.

Het handboek ‘Presenteren is een feest’

Als u verder wilt onderzoeken of onze trainingen bij u passen, lees dan bijvoorbeeld eerst het cursusboek bij de trainingen: het handboek ‘presenteren is een feest’.

Onze missie is ook duurzaam

Wij kiezen voor zo ‘duurzaam’ mogelijk. In ons werk, in ons proces, in onze producten, in onze keten, in onze materialen en in onze relaties. Ons bedrijf bestaat sinds 1985, deze trainingen geven we sinds 2003. Organisch ontwikkelen we ons en proberen we in een goede balans bij te dragen. Gelijkwaardigheid en respect voor de ander zijn sleutelwoorden in ons werk.

We onderschrijven de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroeps Trainers, de NOBTRA.

Speechen.nl is lid van de Nederlandse Orde van Beroeps Trainers, de NOBTRA en onderschrijft de ethische gedragscode.