Klanten over ons

Klanten over ons / deelnemers over hun training.

Na iedere training krijgen klanten een evaluatie toegestuurd.
Dit levert jaarlijks een map vol leerzame informatie op.

Links en rechts staan er op de site reacties van deelnemers.
Hieronder ook een paar.

Ik vond presenteren eng. Na de training en het vele oefenen denk ik dat ik genoeg bagage heb om met plezier voor een groep te staan.
Coach counselor, januari 2017

Vroeger was presenteren een noodzakelijk kwaad, nu is het een activiteit samen met de toehoorder. Absoluut meer vertrouwen gekregen dat ik het kan.
controller ziekenhuis, november 2016

Het ging erg goed – veel complimenten voor een sterk begin – top advies.
Hoogleraar Erasmus Universiteit, november 2015

De coaching heeft me enorm geholpen.
Manager energiebedrijf, januari 2014

Op Springest, een site met 30.000 trainingen, staan ruim 170 onafhankelijke reviews op onze trainingen. Onze gemiddelde score is hier een 9.
U ziet een greep hieruit in het blokje rechtsboven en u kunt doorklikken naar Springest.

Ook kunt u naar onze klantenlijst uit 2017 kijken.

Nog een paar citaten uit evaluaties:

Fysiek aan de slag gaan. Niet achter je sheets verdwijnen maar de samenwerking met de groep opzoeken, dan wordt het leuk in plaats van doodeng. En heel veelzijdig voorbereiden plus durven. Allemaal goed geoefend in de training.
Anoniem, december 2016

Goed verzorgde, leerzame training met veel praktijk en een goed boek ter ondersteuning.
Social media manager, november 2016

Vroeger dacht ik: presenteren is iets voor mensen die daar heel goed in zijn. Niets voor mij, dat kan ik niet. Na de training denk ik daar anders over. Ook ik kan presenteren. Gewoon gaan staan en vertellen wat je vertellen wil. Ik heb vooral geleerd dat ik mijn angst moet omarmen. Dat ik beter overkom dan ik zelf denk. Het niet kunnen presenteren zit vooral in mijn hoofd.
De sfeer tijdens de training was goed. Veel vertrouwen en er werd ook goede feedback gegeven vanuit de groep. Bijzonder goed vond ik de relaxte en veilige sfeer die door de trainer werd bereikt. Dit gebeurde op een heel natuurlijke manier.
Deelnemer aan de driedaagse training ‘Van spreekangst naar stemkracht

Ik wil iets met anderen delen, alleen hoe vertel ik het verhaal sprankelend op een manier dat de boodschap overkomt? Presenteren zie ik nu na de training als een mooie kans om het publiek te ontmoeten en te vermaken met mijn verhaal. Nu weet ik dat ik moet gebruikmaken van de stilte, contact moet zoeken met het publiek, en bewust moet zijn hoe ik voor mijn publiek sta.
Prettig aan de training vond ik dat er geen papier aan te pas kwam. Gewoon doen! En ook, dat je de vrijheid krijgt om zelf te ervaren en uit te proberen hoe presenteren werkt, en een feest wordt.
Inspirerende training, en direct toe te passen in de praktijk.
Deelnemer aan de tweedaagse training Presenteren vanuit zelfvertrouwen

Voor een eendaagse training zeer compleet. Goede basis en handvatten om zekerder te zijn bij het houden van presentaties. Goede en deskundige begeleiding van trainers Roeland en Majlis. Sfeer tijdens de training was goed. Persoonlijk, leuke gevarieerde groep. Bijzonder goed vond ik:
de positieve feedback en een persoonlijke noot voor iedereen bij de afronding.
Dé ontdekking voor mij was, begin je presentatie met een krachtig en positief ‘ja’. Het klinkt van tevoren gek om met een ‘ja’ te beginnen in plaats van je verhaal, maar eyeopener was dat als je positief begint je ook positiviteit van de groep
Deelnemer aan de eendaagse training De kern van presenteren

Afgelopen vrijdag heb ik samen met onze directeur het eerste deel van ons programma gepresenteerd. Goed geoefend en het ging heel goed!
Programmamanager evenementenorganisatie

… Mijn presentatie ging voor mijn gevoel best goed. Heb vooral goed in mijn oren geknoopt dat ik contact met mijn publiek moest maken. Ik was ook helemaal niet zo zenuwachtig tevoren, en dat kwam omdat ik toch meer zelfvertrouwen heb gekregen door de cursus. Dus nogmaals bedankt!
Advocaat uit Den Haag

Nogmaals bedankt voor de inspirerende drie dagen training. Het was een fijne groep mensen waarbij een vertrouwde sfeer heerste zodat ik me veilig voelde om te oefenen. Met je positieve en energieke houding maak je het heel inspirerend. Dit soort trainingen zou ik graag vaker doen.
Anneke van Dijk, Hrm-manager Zorggroep

Roeland, de training is nu meer dan een jaar geleden. Ik heb er nog steeds plezier van. Telkens kom ik dingen tegen die we hebben geoefend. En ik weet nu wat ik moet doen! Kun je me nog een boek sturen?
Johan Verklei

Nog niet naar een training presenteren?

Hieronder lees je nog veel meer evaluaties van deelnemers uit voorgaande jaren. En ondertussen:

  • Het handboek ‘Presenteren is een feest’ helpt u ook.
  • Ook kunt u iedere week een gratis CommunicatieTip ontvangen als u zich voor de nieuwsbrief inschrijft.
  • Meteen iets leren? Er staan vele tips voor u klaar.
  • Er is bovendien een pagina over PowerPoint.

Andere trainingen van Speechen.nl:

Inmiddels leerden we al meer dan 2000 mensen presenteren.

Als meer mensen hun verhaal goed kunnen vertellen, dan wordt onze wereld (nog) mooier.