Grote en kleine organisaties, zelfstandigen, mensen aan het werk

Klanten Speechen.nl

Onze klanten zijn mensen aan het werk.

Sinds 2003 hebben misschien wel 5000 mensen onze trainingen bezocht. Van het Handboek Presenteren is een Feest zijn er ruim 6000 verkocht. Onze deelnemers komen uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en de zorg. Iedereen is van harte welkom.

Zie onze actuele deelnemerslijst.

We trainden zowel managers bij multinationals als zelfstandige professionals. We trainden directies en raden van bestuur, maar ook scholen en artsen. De jongste deelnemer was 15, de oudste 68. Bij bijvoorbeeld de KNVB, het Eye Filmmuseum, het ministerie van Algemene Zaken, Funda en Koninklijke Kentalis hebben we tientallen mensen geleerd om met succes te presenteren. Zie onze in-company presentatietrainingen.

Iedereen een stem geven, dat is onze missie.

DGA’s, maatschappelijk werkers, nerds, autoverkopers, werkzoekenden, tandartsen, allochtonen, advocaten, aannemers, presentatoren, ingenieurs, vakbondsleden, kunstenaars, beursbemanningen, voorlichters, onderzoekers, (hoog-)leraren, ondernemers, biologen, historici, studenten, psychologen, journalisten, secretaresses, architecten, voetballers politici, uitgevers, schrijvers, promovendi, verpleegsters, consultants en ambtenaren.

Iedereen is welkom.

De mix van beroepen, sectoren en leeftijden maakt de trainingen met open inschrijving extra aantrekkelijk.

Een gemengde groep is bovendien een leuke afspiegeling van een willekeurig publiek, en dus een goed klankbord.
Iedereen kan veel beter presenteren en dit kun je gewoon leren. Kwaliteiten waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Meer weten? Ga naar onze trainingen.

Deelname met korting is mogelijk.

Meer deelnemers van één bedrijf: 10% korting.

Komt u met twee of drie collega’s naar dezelfde training, dan krijgen de tweede en derde deelnemer 10% korting. Het resultaat van de training neemt toe als er meer mensen van een organisatie deelnemen. Je hebt steun aan elkaar en je kunt elkaar helpen met toekomstige presentaties. Wel tegelijk inschrijven en één factuuradres.

Vanaf vier à vijf deelnemers is een incompany-training goedkoper.

Naar een training met 20% korting?

Per open training is er één deelnemer welkom, die vindt dat hij of zij het eigenlijk niet kan betalen. Dan is een korting van 20% mogelijk. U kunt hiervoor een mail sturen, waarin u uitlegt waarom u van deze kortingsregeling wilt gebruikmaken.

De factuur moet vóór de training zijn voldaan. Overigens, in het kader van bijvoorbeeld re-integratie is een presentatietraining heel nuttig en daarom is er vaak een subsidie of scholingsbudget voor. Dit kunt u zelf regelen.

Geen werk, maar je wilt wel?

Mensen rondom bijstandsniveau zijn eveneens van harte welkom. Zij kunnen op deze pagina alle informatie vinden over aanmelding.

Workshop voor grotere groepen.

We zijn met vier trainers, hierdoor kunnen we tegelijkertijd groepen tot ongeveer 40 mensen een aantal basisvaardigheden leren.