Grote en kleine organisaties, zelfstandigen, professionals

Klanten Speechen.nl

Onze klanten zijn mensen aan het werk.

Sinds 2003 hebben meer dan 4000 mensen onze trainingen bezocht. Van het Handboek Presenteren is een Feest zijn er ruim 6000 verkocht. Onze deelnemers komen uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en de zorg. Iedereen is van harte welkom.

We trainden zowel managers bij multinationals als zelfstandige professionals. We trainden directies en raden van bestuur, maar ook scholen en artsen. De jongste deelnemer was 15, de oudste 68. Bij bijvoorbeeld de KNVB, het Eye Filmmuseum, het ministerie van Algemene Zaken, Funda en Koninklijke Kentalis hebben we tientallen mensen geleerd om met succes te presenteren. Zie onze in-company presentatietrainingen.

Iedereen een stem geven, dat is onze missie.

DGA’s, maatschappelijk werkers, nerds, autoverkopers, werkzoekenden, tandartsen, allochtonen, advocaten, aannemers, presentatoren, ingenieurs, vakbondsleden, kunstenaars, beursbemanningen, voorlichters, onderzoekers, (hoog-)leraren, ondernemers, biologen, historici, studenten, psychologen, journalisten, secretaresses, architecten, voetballers politici, uitgevers, schrijvers, promovendi, verpleegsters, consultants en ambtenaren.

Iedereen is welkom.

De mix van beroepen, sectoren en leeftijden maakt de trainingen met open inschrijving extra aantrekkelijk

Een gemengde groep is bovendien een leuke afspiegeling van een willekeurig publiek, en dus een goed klankbord.
Iedereen kan veel beter presenteren en dit kun je gewoon leren. Kwaliteiten waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Meer weten? Ga naar onze trainingen.

Het resultaat van de training neemt toe als er meer mensen van een organisatie deelnemen. Je hebt steun aan elkaar en je kunt elkaar helpen met toekomstige presentaties.

Vanaf vier à vijf deelnemers is een incompany-training voordeliger.