Presenteren kun je leren!

Presentatietraining? Stel het niet uit.

Even voor je geruststelling: 95 % van een grote groep studenten bleek spreekangst te hebben.

95%. Dat is bijna iedereen. Dus er is niets mis met je, je hoeft je er echt niet voor te schamen. Bijna iedereen heeft last van ‘plankenkoorts’. Daarom volgen zoveel mensen, na veel te lang wachten, een presentatietraining. En ze zijn daarna ontzettend opgelucht. Dus zo kan het ook!

De oplossing: volg een presentatietraining

Presentatietraining speechen 6Wij bieden presentatietrainingen van een, twee of drie dagen.

Met open inschrijving, of in-company. We bieden ook individuele presentatiecoaching.

We mochten al duizenden mensen helpen, daar zijn we trots op en blij mee.

Over presenteren is ontzettend veel te leren. Het punt is dat je gewoon ergens moet beginnen.

Als je wat van onze blogs leest, krijg je al heel wat inzicht.

We hebben ook een zorgvuldig boek over presenteren.

Kijk rond op deze site, denk er over na en ga er mee aan de gang.

Ga zo snel mogelijk naar een goede presentatietraining.

Desnoods volg je een presentatietraining bij een ander! Maar ga er zo snel mogelijk mee aan de gang, want je helpt jezelf en de wereld, doordat jij beter uit de verf komt.
Het feit dat je dit leest, is het bewijs dat je spreekangst je hindert. En dat kun je oplossen. Het is een belangrijke stap in je ontwikkeling. Een presentatietraining helpt echt iedereen. Er bestaan geen hopeloze gevallen, zo simpel is het. Iedereen kan het leren, presenteren. Des te eerder je een presentatietraining volgt, des te meer profijt heb je ervan. ‘Deze training had ik tien jaar eerder moeten volgen’. Echt, dit hebben we al zo vaak gehoord. Dus wacht niet. Je bent je bewust van je probleem en de oplossing is voorhanden.Is geld een probleem? Kijk dan op onze KANS pagina. Is tijd een probleem? Kom op zeg, een dag investeren in jezelf, dat is toch wel het minste, dat je jezelf mag gunnen.

Wat mag je verwachten van je presentatietraining?

Veiligheid. We bieden je een setting waarin je veilig kunt oefenen. Een laboratorium, waarin je volop fouten mag maken. Oefenen en spelen, zo leer je het.

Zorgvuldig programma. Onze programma’s zijn in de loop der jaren telkens verder verbeterd. Ze zijn grondig en flexibel. Stap voor stap oefen je wat voor jou werkt en waar je je lekker bij voelt.

Speechen.nl Het team

Uitstekende trainers. Kijk naar de waardering op Springest, een 9,1 op 190 reviews. Majlis Schweitzer is zelfs genomineerd als NOBTRA trainer 2017 / 2018. Ze werd het net niet, maar goed is ze zeker. Het is een feest dat Bente Jonker in 2016 ons kwam versterken. Bente is een ervaren toneelspeler, regisseur en trainer. Katri en Angelique vormen de back office. Mijn naam is Roeland Schweitzer. In 2003 begon ik met Speechen.nl. Een van de betere episodes in mijn leven.

We onderschrijven de gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroeps Trainers.

Presentatietraining van 1, 2 of 3 dagen?

Een dag training, dat is als je haast hebt, ook al heet deze training ‘Rust in je presentatie‘. Een kort en heftig programma zet je denken over presenteren op zijn kop en je leert al heel wat. Boem, de dag is voorbij.

Twee dagen, dat beklijft een stuk beter. De tweede dag is voor verdieping en reflectie, plus nog een flinke stap erbij. Dit raden we aan.Naou ja, als je gen tijd hebt, of geen budget, dat is ene dag ook een hele goede zet, maar twee dagen  Presenteren vanuit zelfvertrouwen, zo heet deze training, dan is echt een degelijke basis.

Een presentatietraining van drie dagen helpt je echt met je spreekangst. Veelzijdige benadering, goed uitgewerkt programma, de tijd om alle goed op te pakken. Daarna ben je er gegarandeerd klaar voor. Spreekangst wordt stemkracht, de naam van deze presentatietraining zegt genoeg.

Des te eerder, des te beter.

www.speechen.nl

Beter Presenteren.