Corona

Veilig een training volgen bij Speechen.nl – Corona

Je bent van harte welkom om een presentatietraining te volgen bij Speechen.nl. Ook geven we weer trainingen op locatie bij bedrijven. De veiligheid van deelnemers en trainers staat hierbij voorop.

Corona maatregelen

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVMWij volgen daarnaast het protocol Veilig Trainen van de brancheorganisatie NOBTRA.

Logo Veilig Trainen

Trainingen op inschrijving

Onze trainingen op inschrijving vinden plaats in Black Cat Theatre, een grote foyer met een eigen theaterzaal. Tijdens trainingen zijn we de enige gebruikers van het pand. Doordat we met kleine groepen werken is het afstand houden geen enkel probleem. Er is een goed krachtig ventilatiesysteem, zowel in de foyer als in de theaterzaal. De lunch nuttigen we ook op deze locatie.

Ondanks deze maatregelen kun je erop rekenen dat er aan de fijne en veilige sfeer tijdens onze trainingen niets is veranderd.

Als een training niet door kan gaan wegens corona maatregelen plannen we een nieuwe datum. Mocht deze niet uitkomen, dan kun je kosteloos een andere datum kiezen.

In-company

We gaan op dit moment ook weer op pad naar bedrijven. Uiteraard hebben we overleg over hoe we samen de richtlijnen kunnen opvolgen. Het is ook mogelijk om een bedrijfstraining in onze trainingsruimte te laten plaatsvinden. We trainen dan in Black Cat Theatre, een grote trainingsruimte met een eigen theaterzaal.

Online trainingen

Wij geloven niet in presentatietrainingen die 100% online plaatsvinden. Om een goede spreker te worden, is absoluut live oefening nodig. Interactie met je publiek en ervaren wat zenuwen met je doen. Wij kiezen voor een offline training die werkt.

Online bieden we wel een (gratis) mini cursus presenteren. Ook bieden we zeer effectieve individuele online coaching voor mensen die een presentatie willen aanscherpen.

Voor overleg kun je terecht bij onze office manager Angelique Koppelman (info@speechen.nl of 06-20 08 88 92).