Corona maatregelen

Veilig een training volgen bij Speechen.nl

Je bent van harte welkom om een presentatietraining te volgen bij Speechen.nl. Ook kunnen trainingen op locatie bij bedrijven doorgaan. De veiligheid van deelnemers en trainers staat hierbij natuurlijk voorop.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. En volgen daarnaast het protocol Veilig Trainen van de brancheorganisatie NOBTRA.

Trainingen op inschrijving

Onze trainingen op inschrijving vinden plaats in Black Cat Theatre, met een grote foyer en een eigen theaterzaal. Tijdens trainingen zijn we de enige gebruikers van het pand.

trainingsruimte presenteren

Doordat we met kleine groepen werken is er voldoende ruimte voor iedereen. Er is een goed krachtig ventilatiesysteem, zowel in de foyer als in de theaterzaal.

Je kunt je met een gerust hart inschrijven. Mocht een training of deelname niet door kunnen gaan wegens corona maatregelen dan zoeken we samen een oplossing.

Of we nu te maken hebben met meer of minder maatregelen, je kunt altijd rekenen op een fijne en veilige sfeer!

In-company

Bij bedrijfstrainingen bekijken we samen hoe we de richtlijnen kunnen opvolgen. Het is ook mogelijk om een training in onze trainingsruimte te laten plaatsvinden. We trainen dan in Black Cat Theatre, een ruime trainingsruimte met een eigen theaterzaal en een krachtig ventilatiesysteem.

Online trainingen

Wij geloven niet in 100% online leren presenteren. Om een goede spreker te worden, is absoluut live oefening nodig. Interactie met je publiek en ervaren wat zenuwen met je doen.

Online trainingen gericht op een bepaald aspect van spreken, zijn natuurlijk wel goed mogelijk. We bieden regelmatig online trainingen. Ook kun je bij Speechen.nl terecht voor zeer effectieve online individuele coaching.

some

Adres

Postadres en coaching:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Ik ontvang graag inspiratie rondom spreken & presenteren in mijn mailbox!

We wijzen je op ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up