fbpx

Corona maatregelen

Veilig een training volgen bij Speechen.nl

Huidige corona maatregelen (update 15-2-2022)

Je bent van harte welkom om een presentatietraining te volgen bij Speechen.nl. Ook kunnen trainingen op locatie bij bedrijven doorgaan. De veiligheid van deelnemers en trainers staat hierbij voorop.

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij volgen daarnaast het protocol Veilig Trainen van de brancheorganisatie NOBTRA.

Trainingen op inschrijving

Onze trainingen op inschrijving vinden plaats in Black Cat Theatre, een grote foyer met een eigen theaterzaal. Tijdens trainingen zijn we de enige gebruikers van het pand. Doordat we met kleine groepen werken is er voldoende ruimte voor iedereen. Er is een goed krachtig ventilatiesysteem, zowel in de foyer als in de theaterzaal.

Ook met meer of minder maatregelen kun je altijd rekenen op een fijne en veilige sfeer!

In-company

Bij bedrijfstrainingen bekijken we samen hoe we de richtlijnen kunnen opvolgen. Het is ook mogelijk om een training in onze trainingsruimte te laten plaatsvinc den. We trainen dan in Black Cat Theatre, een grote trainingsruimte met een eigen theaterzaal en een krachtig ventilatiesystem..

Online trainingen

Wij geloven niet in 100% online leren presenteren. Om een goede spreker te worden, is absoluut live oefening nodig. Interactie met je publiek en ervaren wat zenuwen met je doen. Als een training niet door kan gaan wegens corona maatregelen plannen we een andere datum. Mocht deze niet uitkomen, dan kun je kosteloos een nieuwe datum kiezen.

Online trainingen waarin je een bepaald onderdeel van spreken leert, zijn natuurlijk wel goed mogelijk. We bieden de online trainingen Storytelling en Online presenteren aan. Ook kun je online bij Speechen.nl terecht voor zeer effectieve individuele coaching.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
up