Corona maatregelen

Veilig een training volgen bij Speechen.nl

Huidige corona maatregelen (update 18-12-2021)

Helaas kunnen tot 14 januari trainingen niet fysiek plaatsvinden. Onze online trainingen Storytelling en Online presenteren gaan wel door. Ook bieden we zeer effectieve individuele coaching voor mensen die een presentatie willen aanscherpen. Dit mag zowel online en op locatie plaatsvinden.

Inschrijven kan uiteraard wel. Als een training niet door kan gaan wegens corona maatregelen plannen we een nieuwe datum. Mocht deze niet uitkomen, dan kun je kosteloos een andere datum kiezen.

Zodra trainen weer is toegestaan houden we ons aan de richtlijnen van het RIVMWij volgen daarnaast het protocol Veilig Trainen van de brancheorganisatie NOBTRA.

Logo Veilig Trainen

Trainingen op inschrijving

Onze trainingen op inschrijving vinden plaats in Black Cat Theatre, een grote foyer met een eigen theaterzaal. Tijdens trainingen zijn we de enige gebruikers van het pand. Doordat we met kleine groepen werken is het afstand houden geen enkel probleem. Er is een goed krachtig ventilatiesysteem, zowel in de foyer als in de theaterzaal. De lunch nuttigen we ook op deze locatie. Omdat het gaat om een eigen locatie is het niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Ondanks deze maatregelen kun je rekenen op een fijne en veilige sfeer!

In-company

Bij bedrijfstrainingen bekijken we samen hoe we de richtlijnen kunnen opvolgen. Het is ook mogelijk om een training in onze trainingsruimte te laten plaatsvinden. We trainen dan in Black Cat Theatre, een grote trainingsruimte met een eigen theaterzaal.

Online trainingen

Wij geloven niet in presentatietrainingen die 100% online plaatsvinden. Om een goede spreker te worden, is absoluut live oefening nodig. Interactie met je publiek en ervaren wat zenuwen met je doen. Wij kiezen voor een offline training die werkt.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.