some

Aanscherpavonden

Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een inspirerende avond rondom het thema presenteren. Fris je je kennis op, krijg tips van een gastspreker en oefen (als je wilt) je presentatie voor publiek. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Direct contact opnemen inschrijven
20
Jaar ervaring
4000
+
Cursisten
4.9
Sterren in Google
9
+
Waardering Springest

Voor wie?
Deze avond is geschikt voor iedereen die zin heeft om een avond met presenteren en spreken bezig te zijn. Iedereen die zijn of haar verhaal wil oefenen voor publiek. Voor deelnemers aan onze trainingen die hun kennis willen opfrissen. En voor iedereen die eens laagdrempelig kennis wil komen maken. Wees welkom!

Gastspreker
Iedere aanscherpavond is er een gastspreker die een thema uitlicht dat voor ons van belang is als het gaat over spreken en presenteren. Eerder waren dat al Marenthe de Bruijne over lenig denken en Tammy Parish over de impact van je outfit. Donderdag 10 februari is onze gastpreker Frederike Schonis. Als zangdocent en stemexpert neemt ze je mee in de kracht van je stem.

Opfrisser
Voor de bezoekers het podium gaan pakken geven we eerst een inspirerende opfrisser van iets dat in de trainingen aan de orde komt. Variërend van werkelijk contact, ethos, mindmappen, de kracht van stilte, BEB of één van die andere belangrijke zaken.

Zelf op het podium
Dé kans om je verhaal nog eens te oefenen voor publiek of überhaupt weer eens voor publiek te staan. Wie dat wil mag het podium pakken. Na afloop van je presentatie ontvang je opbouwende feedback van de trainer en het het publiek.

 

10 februari

Opfrisser:
Gastspreker: Zangeres Frederike Schonis over zingen, kracht en stemgebruik.

21 april

Opfrisser: Nog niet bekend
Gastspreker: Nog een verrassing (ook voor ons)

30 juni

Opfrisser: Nog niet bekend
Gastspreker: Nog niet bekend

De kosten voor deelname een een aanscherpavond zijn €19,95,-

Dit is exclusief 21% btw en inclusief applaus & een drankje. Je mag een introducee meenemen.

Locatie:
De aanscherpavonden vinden plaats in Black Cat Theatre in Amsterdam-West. Een inspirerende en ruime locatie met een grote foyer en eigen theaterzaal. Voldoende betaalbare parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Tijden:
De avond start om is van 19:30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Trainer:
Deze avond wordt gehost door een van onze enthousiaste en deskundige presentatietrainers. Daarnaast is er telkens een wisselende gastspreker rondom het thema spreken en presenteren.

Corona
We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de NOBTRA om onze trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Schrijf je met een gerust hart in. Mocht deelname niet door kunnen gaan vanwege coronamaatregelen, dan kun je (kosteloos) omboeken naar een andere datum.

Inschrijfvoorwaarden:
Meer info vind je hier.

De aanscherpavonden zijn magisch omdat het onze deelnemers de kans geeft te verdiepen, op te frissen, verstevigen en te verankeren wat ze bij ons leerden. Ook voor gasten die wij nog niet kennen blijken het inspirerende avonden te zijn. Kort en krachtig. Vrije ruimte voor mooie verhalen. Een unieke kans die we van harte aanraden.

Inschrijven Aanscherpavond

"*" geeft vereiste velden aan

1Trainingsdata
2Gegevens deelnemer
3Factuurgegevens
4Betalingsopties

Stap 1 Selecteer trainingsdata

Anderen over deze avond

Een absolute aanrader!

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een aanscherpavond van Speechen.nl. Het was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen, mijn verhaal te oefenen en letterlijk te ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader!

Maaike de Wit (CEO)
Rvdb
Aanscherpavond spreker presentatie

Kies je avond en claim je plek!

Datum Locatie
10 februari 2022 Amsterdam Direct Inschrijven
21 april 2022 Amsterdam Direct Inschrijven
30 juni 2022 Amsterdam Direct Inschrijven

Speechen trainde Incompany bij o.a.

some

Adres

Postadres:
P. Lieftinckstraat 16
1067 VX Amsterdam

Trainingslocatie:
Schakelstraat 2
1014 AW Amsterdam

Nieuwsbrief

Graag ontvang ik regelmatig gratis tips en overwegingen die me helpen met mijn presentaties.

Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.