Uw presentatie is een vermogen waard

Uw presentatie is een vermogen waard.

De kosten en tijd van uw luisteraars, de mogelijkheden in orders, opdrachten en goodwill, iedere presentatie is een kans van vaak vele duizenden euro’s.

De kostbare uren van uw luisteraars.

Rekent u even mee:
Uw presentatie duurt bijvoorbeeld een half uur, de bezoekers zijn er wat eerder en praten even na, plus reistijd. Al snel is dit een uur per persoon!
Wat kosten uw luisteraars per uur? Hoeveel zijn het er? Vermenigvuldig het aantal luisteraars met het gemiddelde uurloon van de aanwezigen en u weet hoeveel uw presentatie kost aan uurlonen.
Deze som van de aanwezige uurlonen is meestal vele malen hoger dan uw investering in feitelijke kosten, zaalhuur en consumpties.

Bijvoorbeeld:

  • 50 luisteraars maal € 50,- per uur is € 2500,-.
  • 20 mensen keer € 120,- per uur is € 2400,-.
  • 100 man publiek x € 80,- is = € 8000,-.
  • Zelfs 30 x € 35,- is al € 1050,-.

Wat levert uw presentatie op?

Hoeveel opdrachten of orders kan een presentatie u opleveren? De indirecte opbrengsten zijn vaak nog veel groter. Alle reden om u optimaal voor te bereiden!

De echte opbrengst: orders, opdrachten en goodwill voor jaren.

Hier gaat het natuurlijk om. En uw voorbereiding? Die mag dus ook duizenden euro’s kosten. In tijd, in oefenen. In ervoor zorgen, dat u geestelijk, fysiek en inhoudelijk optimaal presteert.

De investering in een training presenteren hebt u vaak na één presentatie dubbel en dwars terugverdiend. Gewoon omdat uw boodschap veel beter overkomt.

Begin met het handboek ‘Presenteren is een feest‘.

Beter leren presenteren is een weg. Zoals leren zwemmen. Het kost tijd. Oefenen en oefenen. Klein beginnen. Het handboek ‘Presenteren is een feest’ is een goed eerste begin.
Met een uur lezen bent u al op weg!
Het is tevens het cursusboek bij onze trainingen presenteren. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld van de trainingen.
Hier kunt u het bestellen.

‘Een goed, inspirerend en heel praktisch naslagwerk,’

‘Helder, bondig boek, goed te gebruiken in de praktijk.’

Ruim 4000 exemplaren verkocht.

Door het handboek ‘Presenteren is een feest’ krijgt u een goed beeld van de inhoud van de trainingen. Na een presentatietraining vullen de deelnemers een evaluatie in. Het handboek wordt hierin beoordeeld als helder, compleet, eenvoudig en vol nuttige tips.
Bij iedere druk zijn verbeteringen doorgevoerd.
De presentatiehandleiding is dus letterlijk met de trainingen meegegroeid. In maart 2012 verscheen de tiende druk. Inmiddels zijn er ruim 4000 verkocht.