Aanscherpavonden

Een paar keer per jaar kun je deelnemen aan een inspirerende avond rondom het thema presenteren. Fris je je kennis op, krijg tips van een gastspreker en oefen (als je wilt) je presentatie voor publiek. Gegarandeerd een leuk avondje uit!

Opfrisser

We starten de avond met een inspirerende opfrisser van één van onze trainers. De eerst volgende keer gaat het over pathos, ethos en logos. Het fundament onder een sterke presentatie, door Aristoteles voor het eerst verwoord. We frissen weer even op hoe dat zat en nodigen je uit om te onderzoeken hoe het zit met jouw persoonlijke ethos.

Zelf op het podium

Dé kans om je verhaal nog eens te oefenen voor publiek. Wie dat wil mag het podium pakken. Na afloop van je presentatie ontvang je opbouwende feedback van de trainer en het het publiek.

Gastspreker

Iedere aanscherpavond heeft een thema dat aansluit bij geven van een presentatie of jezelf presenteren. Woensdag 17 november is onze gastpreker Marenthe de Bruijne. Haar verhaal gaat over mindmappen en creatief denken.

Schrijf je nu in voor een aanscherpavond

Praktische informatie

Locatie Black Cat Theatre in Amsterdam-west waar we tevens onze trainingen geven. Een toffe en ruime locatie met prachtige theaterruimte. Voldoende parkeergelegenheid (gratis na 19:00) voor de deur en goed bereikbaar met het OV. Data 2021/2022 19:30 uur tot 22:00 uur Woensdag 15 september – met gastpreker Tammy Parrish over kleding en stijl. Woensdag 17 november – met gastspreker Marenthe de Bruijne over mindmappen en creatief denken. Donderdag 10 februari – met zangeres Frederike Schonis over zingen, kracht en stem. Donderdag 21 april Donderdag 30 juni Kosten € 19,95 per avond. Inclusief applaus & een drankje. Je mag iemand meenemen. Je partner, goede vriend(in), collega. Een gezellig avondje uit samen.

Ik oefende mijn speech voor een groep onbekenden op een aanscherpavond van Speechen.nl. Dit was dé manier om over de drempel van mijn zenuwen te stappen, mijn verhaal te oefenen en letterlijk te ervaren hoe mijn boodschap overkwam op een groep mensen. Dit maakte zowel in mijn uitstraling op het podium als op inhoud het verschil. Een absolute aanrader! Maaike de Wit – Rvdb