Aanscherpavonden

Presenteren op een aanscherpavond biedt een prachtige kans om je presentatie aan te scherpen en te oefenen voor publiek. We organiseren 5 x per jaar een aanscherpavond op onze unieke locatie Black Cat Theatre. Dé gelegenheid om in een écht theater je skills te oefenen.

Presenteren is oefenen oefenen oefenen

We starten de avond met een inspirerende opfrisser van één van onze presentatietrainers. Vooraf aan je presentatie krijg je input om een laatste slag te maken met je presentatie. En dan is het podium voor jou!

Na afloop van je presentatie krijg je opbouwende feedback van de trainer en naar wens ook van het publiek.

Daarnaast heeft iedere avond een extra thema waarbij we op meer dingen ingaan die belangrijk zijn bij een presentatie. Zoals wat trek je aan en hoe gebruik je je stem.

Sprekers op onze inspiratieavonden hebben vaak een presentatietraining bij ons gevolgd. Maar je bent ook van harte welkom als dit niet het geval is.

Schrijf je nu in voor een aanscherpavond

Onderwerpen die in de opfrisser van de trainer aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld ‘houding, ademhaling & stemgebruik’, kernboodschap, opbouw van je verhaal, ‘metaforen & anekdotes’, leiderschap.

Praktische informatie

Locatie: Black Cat Theatre in Amsterdam-west waar we tevens onze trainingen geven. Een inspirerende en ruime locatie met prachtige theaterruimte. Voldoende parkeergelegenheid (gratis na 19:00) voor de deur en goed bereikbaar met het OV.

Data 2021: woensdag 15 september (met extra kleding- en stijladvies) en 17 november (met extra stemcoach en gebruik van je stem)

Kosten: € 19,95 per avond. Exclusief 21% btw en inclusief applaus en een drankje.

Tijden: De avonden zijn van 19:30 uur tot 22:00 uur

Corona: Meer informatie over hoe we veilig trainen lees je hier.

Tip: Neem publiek mee! Je partner, goede vriend(in), collega. Iemand die je kan ondersteunen en die tegelijkertijd ook een gezellige avond met jou wil beleven.

Het op peil houden van je presentatieskills bleek nog belangrijker dan ik al dacht. Ik heb veel geleerd. Rust vinden en luisteren, onmisbaar voor het contact met je publiek. De rol van gastheer en de consequenties. Gewoon heel goed voor je publiek zorgen. Goed dat de sfeer zo open was, dat we kritisch op elkaar konden zijn. Daar leer je het meest van. Kevin Bruggink, Head of Innovation @Social Blue

Schrijf je nu in voor een aanscherpavond