Incompany presentatietraining

Betere presentaties, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling

We leren medewerkers overtuigend en onderscheidend te presenteren in een incompany presentatietraining. Uniek, echt en oprecht. Het volgen van een incompany presentatietraining heeft direct resultaat.

Resultaat Incompany presentatietraining

Onze aanpak levert niet alleen interne én externe top presentaties op, maar ook effectievere:

  • overleggen;
  • klantcontacten;
  • en netwerkgesprekken.

Medewerkers die succesvol kunnen presenteren, zijn van groot belang voor het succes van een bedrijf, product of dienst.

Presentatietraining als teambuilding

Samen leren presenteren is ook een ideale vorm van teambuilding. Bovendien is goed leren presenteren ook van invloed op persoonlijk inzicht en de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Neem voor meer informatie contact op met onze officemanager Angelique Koppelman (info@speechen.nl of 06-200 888 92).

“Voor mij was dit de leukste persoonlijke ontwikkeling training die ik heb gehad. De trainster gaf de training met veel enthousiasme en vanuit haar hart. Veilig en vertrouwd. Ik heb veel opgestoken van de training en de feedback. Heb meer vertrouwen gekregen en verheug me op de presentatie die begin januari staat gepland!”

– Angela (Procesmanager Inkoop – Control – Administratie)

Incompany training presenteren bij Speechen.nl

Saaie, afstandelijke en geforceerde presentaties worden te vaak als norm gezien. Daar geloven wij niet in. Wij geloven wel in presentaties die persoonlijk en pakkend zijn. We leren deelnemers stap voor stap inspirerende presentaties met impact geven.

Maatwerk voor bedrijven bestaat uit (online) trainingen, persoonlijke coaching, workshops, lezingen of een combinatie hiervan. Alle trainingen in ons aanbod zijn ook als incompany training beschikbaar.

Waar vinden de trainingen plaats?

Incompany trainingen geven we op een eigen locatie naar keuze. Het is ook mogelijk gebruik te maken van onze geweldige trainingszaal met theater in Amsterdam Sloterdijk.

Voor meer informatie of advies vul onderstaand formulier in. Of neem contact op met officemanager Angelique Koppelman (info@speechen.nl of 06-200 888 92).

Aanvraag in-company training

  • Gegevens aanvrager

  • Gegevens aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Speechen geeft vrijwel wekelijks incompany trainingen presenteren
15 jaar ervaring gemiddelde waardering 9.2