Spreekangst wordt Stemkracht
3 daagse Presentatietraining

Met 4 tot 8 personen drie dagen intensief en effectief werken aan je presentatiekracht
In honderd kleine stapjes leer je goed omgaan met je spreekangst. De trainingen zijn veilig, speels en praktisch. We werken aan de moed om er te durven staan, je leert je stem gebruiken, je lichaamstaal wordt krachtiger en je verhaal wordt overtuigend. Resultaat: jij kunt het ook, presenteren. Echt je kunt het leren en we leren het je graag. Met je spreekangst kun je straks goed overweg!
De presentatietraining Spreekangst wordt stemkracht gaat onder meer over rustig, improviserend én heel goed voorbereid, beeldend, samen, interactief en met plezier presenteren. Als presentator ben je reisleider, gids, kapitein op het schip gastheer of gastvrouw, verhalenverteller en facilitator.

drie dagen €1.070,- excl. btw
Kies je trainingsdagen en claim je plek!
15 jaar ervaring gemiddelde waardering 9.2
"Roeland, de training is nu meer dan een jaar geleden. Ik heb er nog steeds plezier van. Telkens kom ik dingen tegen die we hebben geoefend. En ik weet nu wat ik moet doen!'

'Fantastische training. In een veilige sfeer de rand van mijn comfortzone opgezocht en er soms mijlenver overheen gegaan, best een uitdaging. Maar wat was het leerzaam! Al met al kan het geleerde op heel veel vlakken toegepast worden en het brengt zeker het presenteren op een hoger, beter en ontspannender niveau. Bedankt Bente en medecursisten!'
Locatie: Ritmeester in Veenendaal (vanaf oktober op onze nieuwe locatie in Amsterdam)
De meeste trainingen worden gegeven op de prachtige locatie “Ritmeesterfabriek” in Veenendaal, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Vanaf oktober vinden onze trainingen plaats in Amsterdam!