Succesvol presenteren kun je leren

Beter presenteren als onderscheidende factor.

Veel producten en vooral ook diensten worden gekocht na persoonlijk contact met de leverancier. Dit betekent dat de beste mondelinge presentatie wel eens de doorslag kan geven. Hoe doet u dat? In ieder geval door te oefenen en er over na te denken.

Goed presenteren is een voorwaarde voor uw succes!

Succesvol presenteren valt goed te leren en het is leuk! Er zijn gouden regels uit de toneelwereld en uit de communicatie-psychologie die u uitstekend kunt toepassen. U moet ze kennen en u moet u deze regels eigen maken, oefenen. Hiermee biedt u uzelf en uw organisatie een optimale basis voor succes.

Hoe bereidt u zich voor op een belangrijke presentatie?

Mentaal en ook fysiek. Hoe werkt uw lichaamstaal? Klinkt er lol door in uw stem? Enthousiasme? Stemgebruik, houding, interactie. Dit kunt u allemaal in een paar dagen leren. Een cursus presenteren leidt tot fundamentele verbeteringen.
Naast het systematisch oefenen van de basisbeginselen trainen we intensief om een presentatie leuk, levendig en succesvol te maken.

We geven maandelijks trainingen presenteren met open inschrijving, van één, twee of drie dagen, centraal in Nederland. We geven bovendien in-company trainingen.

Ervaren trainer met uitstekende resultaten.

De evaluaties van de deelnemers laten zien dat de training werkt.
De afwisselende deelnemerslijst geeft aan dat dit voor iedereen geldt.

Het programma van de trainingen is vooral praktisch. Leren door doen.
Belangrijk is dat deelnemers leren hoe het veilig en aangenaam wordt, voor spreker én publiek. Hierdoor vermindert uw spreekangst en neemt uw improvisatievermogen toe, evenals uw zelfvertrouwen. De trainer komt uit het bedrijfsleven en heeft onder meer een journalistieke achtergrond.

Nog niet naar een training presenteren?

  • Het handboek ‘Presenteren is een feest’ helpt u ook.
  • Ook kunt u iedere week een gratis CommunicatieTip ontvangen als u zich voor de nieuwsbrief inschrijft.
  • Meteen iets leren? Er staan vele tips voor u klaar.
  • Er is bovendien een pagina over PowerPoint.

Andere trainingen van Speechen.nl: