Iedereen een stem geven.

Over Speechen.nl

Onder de naam Speechen.nl verzorgt Roeland Schweitzer sinds 2003 presentatietrainingen met open inschrijving, in company-presentatietrainingen, individuele presentatiecoaching, communicatietrainingen en stemtrainingen.

De laatste jaren is Speechen.nl flink gegroeid.

Sinds 2010 beschikken we over een eigen trainingslocatie in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal, vlakbij A12 en NS station.

Het team van Speechen.nl, januari 2018

Het team, januari 2018 Bente, Angelique, Majlis, Katri, Roeland

‘Ik zag zoveel mensen slecht presenteren en had ideeën hoe dat veel beter kon.’ Aldus Roeland. Hij  is van oorsprong kunstenaar, journalist en communicatie-adviseur. Later leerde hij nog heel veel bij tijdens de geweldige toneellessen van regisseur Marjolein van de Peppel. Hij werd mediator maar raakte teleurgesteld over de juridisering van dat vak. In 2007 volgde hij een opleiding tot stemcoach bij Marius Engelbrecht. Met de opleiding tot trainer bij Phoenix in Utrecht tot slot voelde hij zich sterk genoeg. Inmiddels heeft hij duizenden mensen mogen trainen.

In 2013 begon Majlis Schweitzer met het geven van presentatietrainingen. Zij is opgeleid in het werken met vooral jongeren, gecertificeerd NLP-coach en zij is evenals Roeland bij Phoenix opgeleid tot trainer op identiteitsniveau.

Sinds 2015 geeft Roeland samen journalist / publicist Willem Wansink mediatrainingen.

In 2016 begon Bente Jonker als trainer bij Speechen.nl. Zij heeft een theater-achtergrond, is door Roeland opgeleid en rond in 2018 de trainersopleiding bij Phoenix af.

In 2017 gaven Majlis en Roeland samen voor het eerst een opleiding tot presentatietrainer.

Incidenteel bieden we ook trainingen van anderen en bijzondere activiteiten aan.

Speechen.nl is een onderdeel van Schworks, woord en beeld, vof.
Schworks is de onderneming van Katri en Roeland Schweitzer in Amerongen. In 1985 begonnen als communicatiebureau, hier vallen ook de kunstwerken van Katri en Roeland onder.