Iedereen een stem geven.

Over Speechen.nl

Speechen.nl verzorgt sinds 2003 presentatietrainingen met open inschrijving, in company-presentatietrainingen, individuele presentatiecoaching, communicatietrainingen en klanktrainingen.

Sinds 2010 beschikt Speechen.nl over een eigen trainingslocatie in de Ritmeesterfabriek in Veenendaal, vlakbij A12 en NS station.

Speechen.nl is gestart door Roeland Schweitzer. Hij was journalist, schrijver, communicatiemanager en communicatie-adviseur. Hij volgde jarenlang toneelles bij toneelregisseur Marjolein van de Peppel, is opgeleid tot klankcoach bij Marius Engelbrecht en volgde de trainersopleiding bij Phoenix in Utrecht. Hij is ook opgeleid en actief als kunstenaar.

In 2013 begon Majlis Schweitzer met het geven van presentatietrainingen. Zij is opgeleid in het werken met groepen, gecertificeerd NLP-coach en zij is evenals Roeland bij Phoenix opgeleid tot trainer op identiteitsniveau.

Sinds 2015 geeft Roeland samen journalist / publicist Willem Wansink mediatrainingen.

In 2016 begon Bente Jonker als trainer bij Speechen.nl. Zij heeft een theater-achtergrond, is door Roeland opgeleid en volgt sindsdien vervolgopleidingen.

In 2017 zijn we gestart met de jaarlijkse opleiding tot presentatietrainer.

Incidenteel bieden we ook trainingen van anderen en bijzondere activiteiten aan.

Speechen.nl is een onderdeel van Schworks, woord en beeld, vof.
Schworks is in 1985 begonnen als communicatiebureau. Het is de onderneming van Katri en Roeland Schweitzer in Amerongen.