Next level presenteren

Sensationeel presenteren

‘Sensationeel presenteren’ is een van de uitgangspunten van al onze trainingen.

Van spreekangst naar sensationeel presenteren.

Sinds 2003 geven we presentatietrainingen. Met veel succes en plezier. Het is fantastisch werk.  Mensen ondersteunen in een vaak grote persoonlijke stap. De stap van bang naar er zijn en er in volle kwetsbaarheid voor gaan..

Waarom sensationeel presenteren?

Natuurlijk is het al heerlijk als je een beetje relaxed presenteert. Geen angst, je weet wat je te doen staat. Van spreekangst naar stemkracht, onze succesvolle driedaagse presentatietraining. Iedereen blij en een dimensie verder. Je kernboodschap helder en centraal in je verhaal. Helemaal prima. Er valt al enorm veel over te leren, inclusief story telling.

Zodra iedereen durft te presenteren, hebben we een wereld gewonnen. ‘Iedereen een stem geven’ onze missie. Er was en is oneindig veel werk aan de winkel. Hoe vaak zie je mensen nog, met hun rug naar de zaal, hun sheets voorlezen? Allemaal angst én werk voor ons.

Toch realiseerden we ons in de zomer van 2019 dat er nog een stap bovenop kan, mag en misschien ook wel moet. Van (veel) beter leren presenteren naar sensationeel presenteren. Wij zijn zover.

Heerlijk als je goed presenteert. En het kan nog veel beter!

Zonder stress presenteren, volgens de regels, is dat genoeg? Je mag er gerust een jaartje op leunen en ervan genieten, maar je haalt nog niet het onderste uit de kan.

Hoe kun je er nog meer diepgang in krijgen? Komt je publiek echt in beweging? Gaat er een golf door de zaal. Voelt iedereen dat dit moment het verschil gaat maken? Kun je een speld horen vallen? Ontroert het je? Bevlogen! Haal je eruit wat erin zit? Kan het met meer impact, dramatischer, uitdagender, vitaler? Kan het fundamenteler? Sensationeler.

Dit element, sensationeel presenteren, gaan we meer benadrukken, in al onze trainingen. We werken intussen aan een compleet oefenprogramma. Als dat klaar is, wordt het een losse training:

Sensationeel presenteren. Ons beste bod na bijna twintig jaar ontwikkeling.