meer informatie over de ééndaagse training

Rust in je presentatie

Eendaagse, krachtige presentatietraining

Rust in je presentatie. Daar begint het succes mee. Als het rustig is, gaan mensen luisteren. Als jij rustig bent, dan gaat je publiek met je mee. Dit oefen je in deze presentatietraining van één dag.

Een verhaal goed presenteren, dat vinden heel veel mensen lastig. Logisch, want de meeste mensen weten totaal niet hoe dat moet, presenteren. Na een dag flink oefenen onder deskundige leiding, begrijp je hoe het werkt en wat je te doen staat. Met de juiste voorbereidingen (en ook dit leer je) kun je het al een stuk beter, spreken voor een groep, met plezier iets presenteren.

Zelf oefenen is het motto. Met kleine stappen flink vooruit.

Je leert gouden toneelregels en je leert om het voor jezelf en voor je publiek aangenaam en zinvol te maken. Zodat je boodschap het beste overkomt.

Programma ‘Rust in je presentatie’

Hoe bereid je je presentatie voor? / Stemgebruik. / Hoe ga je staan? / Waar ga je staan? / Hoe gaat je om met PowerPoint? / Waar gaat het om bij presenteren? / Het belang van interactie. / Kernboodschap. / De mogelijkheden voor interactie. / Improviseren. / Hoe begin je? / Verschillende presentatietechnieken en vooral rustig beginnen en rustig blijven.

Na afloop ontvang je het Handboek ‘Presenteren is een feest’, waarin alle stappen glashelder staan opgeschreven. Het is een prima naslagwerk. “Even er in lezen en alles wat ik heb geleerd komt weer naar boven.’

Na deze dag heb je alle belangrijke stappen ook echt zelf geoefend, je weet meer van presenteren dan de meeste mensen en je hebt de kern van goed presenteren te pakken. Je kunt je presentaties beter voorbereiden in minder tijd en met meer resultaat. Voor vrijwel iedereen is deze training een eyeopener.

De voordelen

 • Kleine groep: maximaal acht deelnemers, minimaal drie.
 • Deskundige, enthousiaste trainers.
 • Filegunstige tijden: aanvang 10 uur, einde circa 18 uur.
 • Prijs is inclusief cursusboek , lunch, koffie en thee.

Praktische informatie

 • Locatie: de Ritmeester in Veenendaal. Vlakbij de A 12 en NS-station Veenendaal Centrum.
 • Prijs: € 390,- per persoon, exclusief 21% btw. Dit is all in, zaalhuur, catering, trainer, studieboek, certificaat.
 • 10% korting bij meer gelijktijdige deelnemers van een bedrijf.
 • Speciale kortingsmogelijkheid voor mensen met te weinig geld.
 • Deze training is ook in-company mogelijk.
 • Er zijn garanties voor de kwaliteit van de presentatietrainingen.
  Lees ook de inschrijfvoorwaarden.