Presentatietraining voor je team

Stel je voor dat je hele team goed presenteert!

Ja, stel je voor dat je hele team goed presenteert. Altijd en overal. Dat ze het gewoon kunnen, dat je ze erop uit kunt sturen, dat ze een goed verhaal houden.

Hoe krijg je dit voor elkaar?
We kunnen je er mee helpen. Dé manier is natuurlijk om je mensen een in-company training aan te bieden, na een dag zijn ze al goed op weg Een presentatietraining voor je tam bevordert ook de teamvorming. Mensen gaan beter samenwerken.En na drie dagen kan echt iedereen redelijk goed omgaan met zijn of haar spreekangst en bovengemiddeld presenteren.

Wist u dat pakweg 90% van de mensen spreekangst heeft. Daar is veel aan te doen. ook door u als manager, leidinggevende. We leren mensen meer dan presenteren. Het gaat ook over persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamvorming. Presenteren is de kapstok.

Zelf kun je ook veel doen. Je voorbeeldfunctie. Hoe doe jij het presenteren? Is het interactief, verbindend? Beklijft je verhaal? Werkt het?
Onze missie is groot. Iedereen leren presenteren. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom schakelen we hiervoor heel graag iedereen in die we kunnen bereiken.  Dus jij kunt ons helpen door jouw tam te leren presenteren. Hoe? Dit leren we je graag, want des te beter mensen presenteren des te beter het gaat met de wereld.

We leren je dit in een workshop van slechts drie uur. Je leert echte basisprincipes die je ook weer aan je team kunt leren. Als mensen deze basisprincipes toepassen, dan presenteren ze al veel beter, met minder voorbereidingstijd, iets minder stress en een beter verhaal.

Dus kom op 13 september naar de korte workshop. Vanaf half tien koffie. tien uur start, een uur sta je weer buiten. Locatie Ritmeesterfabriek Veenendaal.
Kosten € 190,- excl 21% btw.

Stel je voor dat je hele team goed presenteert!

Meld je aan met NAW plus 06 nr. via contactform hieronder.

Contactformulier