meer informatie over de vierdaagse training

Leer je team presenteren

Vierdaagse training voor teamleiders, managers, HRD mensen

Als leidinggevende heb je ook een coachende rol. Je kunt je mensen helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en presentatievaardigheden zijn bijzonder nuttig. Want stel je voor dat je hele team goed presenteert. Altijd en overal. Dat ze het gewoon kunnen, dat je ze eropuit kunt sturen met een overtuigend en verbindend verhaal. Dat is precies waar deze training toe leidt.

Na het doorlopen van deze vierdaagse training “Leer je team presenteren” kun je vrijwel iedereen helpen om veel betere presentaties te geven. Je bent niet alleen bekend met alle ins en outs van presenteren, je begrijpt ook waar mensen mee worstelen en waarom. En je weet wat je eraan kunt doen. Zelf heb je intussen je eigen presentatie-skills ook fors bijgespijkerd.

Leer je team presenteren in drie stappen.

  1. Je leert zelf optimaal presenteren.
  2. Je begrijpt waarom en hoe je het op deze manier kunt leren.
  3. Je weet hoe je dit effectief kunt overdragen op jouw mensen.

Je leert veel over presenteren

Je gaat op een totaal andere manier naar presentaties kijken en presentaties voorbereiden. Je leert presentatiemodellen, achtergronden, omgaan met spreekangst, podiumtechnieken.

Je leert veel over trainen

Je leert mensen in kleine stappen begeleiden om beter te gaan presenteren. Je begrijpt het waarom van die stappen en daarmee de weg om het te leren.
Je leert bovendien spelenderwijs over (persoonlijk) leiderschap en hoe je mensen hierin kunt laten groeien.

Je wordt zelf ook een veel betere presentator

Logischerwijs leer je zelf goed presenteren, echt de puntjes op de i. Speels, levendig, interactief. Als leidinggevende heb je een sterke voorbeeldfunctie, dus je moet het kunnen laten zien. Hoe doe jij het, presenteren? Maak je het interactief, levendig? Beklijft je verhaal? Werkt het? Pas dan kun je het ook overdragen. En dan begrijp je ook precies wanneer een presentatie echt heel goed is.

Je wordt en-passant zelf ook een betere leider

In feite volg je door deze training het begin van een coachingsopleiding / trainersopleiding. Dat is een verrijking van je leiderschapsvaardigheden die je ook op andere momenten zult gaan benutten.

Praktische informatie

Naast het basisboek “Presenteren is een feest” ontvang je een cursusmap met werkvormen, achtergronden en uitleg.

Kosten vier dagen training, inclusief zaalhuur, lunches catering, trainer, cursusmateriaal. € 1390,- excl 21% btw.

Volgende training: 8, 15, 22 en 29 maart 2019