Jij kunt het ze leren! Maak het verschil.

Stel je voor dat je hele team goed presenteert!

Ja, stel je voor dat je hele team goed presenteert. Altijd en overal. Dat ze het gewoon kunnen, dat je ze erop uit kunt sturen, dat ze een goed verhaal houden.

Nou dé manier is natuurlijk om je mensen een in-company training aan te bieden, na een dag zijn ze al goed op weg En na drie dagen kan echt iedereen redelijk goed omgaan met zijn of haar spreekangst. Want wist u dat pakweg 90% van de mensen spreekangst heeft. Daar is veel aan te doen. ook door u als manager, leidinggevende. We geven uiteraard graag in-company trainingen.

Intussen kun je zelf ook veel doen. Omdat we iedereen willen leren presenteren kun je ons helpen. Dit leren we je graag, want des te beter mensen presenteren des te beter het gaat met de wereld.

We leren je dit in een workshop van drie uur. Je leert echte basisprincipes die je ook weer aan je team kunt leren. Als mensen deze basisprincipes toepassen, dan presenteren ze al veel beter, met minder voorbereidingstijd, iets minder stress en een beter verhaal.

Dus kom op 13 september naar de korte workshop. Vanaf half tien koffie. tien uur start, een uur sta je weer buiten. Locatie Ritmeesterfabriek Veenendaal.
Kosten € 190,- excl 21% btw.

Stel je voor dat je hele team goed presenteert!

Meld je aan met NAW plus 06 nr. via contactform hieronder.

Contactformulier