Trainingen voor mensen aan het werk

Deelnemers: van aannemer tot zorgverlener

Open inschrijvingen: ontmoeting van werelden.

Op onze presentatietrainingen met open inschrijving komen mensen uit het bedrijfsleven, uit de zorg, uit het onderwijs of van overheden, mensen in loondienst, zelfstandigen, DGA’s (directeur-grootaandeelhouders) en soms een student, een werkzoekende of een vrijwilliger. Profit, non profit en not for profit. Iedereen is welkom, want iedereen kan beter presenteren. En dat kun je leren. Betere presentaties leiden tot betere samenwerking en meer wederzijds begrip. Hier gaan we voor.

De mix van verschillende mensen met totaal verschillende beroepen en achtergronden vormt een geweldige, extra dimensie van de trainingen. Directeuren van metaalbedrijven ontmoeten er journalisten en kwekers. Ingenieurs presenteren samen met mensen die een bibliotheek runnen. Politiemensen trainen samen met uitvaartbegeleiders.

Nagenoeg iedere beroepsgroep kun je aantreffen, van arts tot zangeres en van aannemer tot zorgcoördinator. Zie via ‘Klanten’ de lijsten van deelnemers.

De training ‘Presenteren van je elevator pitch’ is vooral bedoeld voor (startende) ondernemers en mensen die in drie minuten een publiek toe willen of mogen spreken.

Ga naar de trainingsdata.

Individuele presentatiecoaching.

Veel mensen die een belangrijke presentatie geven zijn zo verstandig om goed te repeteren met een deskundige regisseur en presentatiecoach. Bestuurders, directeuren, politici, voetbalcoaches, wetenschappers, schrijvers, voorlichters en  ook ZP’ers gebruiken de mogelijkheid hun verhaal gedurende drie uur grondig te trainen.

Lees verder over individuele presentatiecoaching.

Stemtrainingen.

Op de stemtrainingen komen mensen die meer willen met hun stem. Je stem is een geweldig instrument, een prachtige spiegel van jezelf. Veel mensen bespelen als het ware maar een paar toetsen van hun stem, terwijl ze een hele piano tot hun beschikking hebben. Door je stemmogelijkheden te vergroten, vergroot je je expressie en word je duidelijker. Mensen begrijpen je beter en het wordt ook leuker. Je stem durven inzetten heeft bovendien alles met zelfvertrouwen te maken.

Lees verder over stemexpressie van één dag of drie dagen of laat je verrassen door een klankmarathon.